Чотири екіпажі поліції заспокоювали п'яного водія та його родичів

Чотири екіпажі поліції заспокоювали п'яного водія та його родичів

У Вінниці п'яний керманич тікав від поліції, влаштував бійку та викликав на підмогу родичів. У результаті чоловікові доведеться понести відповідальність за трьома статтями. Діям його родичів ще дають правову оцінку.

Стався інцидент вночі 4 січня.

Патрульні помітили, патрулюючи 1-й провулок Ботанічний, автомобіль Opel Combo, який порушив правила дорожнього руху. Водієві було подано сигнал про зупинку, але він її проігнорував та почав тікати. Спочатку тікав на авто, потім - на своїх двох.

— Охоронці порядку наздогнали його та одягнули на чоловіка кайданки. При затриманні правопорушник чинив опір працівникам поліції. На місце події прибули його близькі та родичі, які всіляко перешкоджали діяльності поліцейських та вчинили бійку. На допомогу патрульним прибули ще 3 екіпажі поліції. Під час конфлікту двоє інспекторів отримали тілесні ушкодження. Водій-порушник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні доставили його до медичного закладу для освідування. Результат виявився позитивним – 0,58 проміле, — пише у фейсбук Патрульна поліція Вінницької області.

Відео дня

Інспектори склали на чоловіка адмінматеріали за трьома статтями:

130 - керування транспортним засобом у стані сп’яніння,

122-2 - незупинка на вимогу поліцейських,

126 - оскільки керманич не мав при собі жодних документів.

Триває розслідування. Слідство дасть остаточну правову оцінку діям правопорушника і його родичів.

Пізніше водій зв’язався з нашим журналістом і прокоментував ситуацію, яка з ним склалася. 

Чоловік на ім’я Олександр сказав, що був тверезий, а патрульні до нього причепилися просто так. За його словами, поліцейські побили його самого та його бабусю, якій майже 80 років.

— Патрульні не представилися, не назвали причину зупинки, — каже він. — Забігли до мене на подвір’я та почали мене бити. Били та душили навіть коли я вже був у наручниках. Моя дружина та бабуся відтягали від мене їх, за що їх «задули» газовим балончиком. Бабуся вся у синцях, побої зняли у лікарні. Я сам був у такому стані, що постійно втрачав свідомість, а поліцейські, і навіть лікарі у наркодиспансері відмовлялися викликати «швидку».

Олександр підозрює, що результати освідування на алкотестері у лікарні сфальсифікували. Каже, що йому могли щось «влити», коли він «лежав на сходинках без свідомості».

— Написали заяву про перевищення службових обов’язків патрульними до прокуратури, — говорить він. — У нас є багато свідків протиправних дій з їхнього боку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Жора

    "Патрульні помітили, патрулюючи 1-й провулок Ботанічний"

    )))))

    1 ПЕРЕУЛОК Ботан. это 10 метров от мусарни)

    Скорей всего чувак  поставил машину возле ворот своего дома, а в доме как раз  родственники праздновали) , ну как обычно  ему тоже как хозяину налили 100 гр.

    Все это видели с  обл ГАИ, так как все рядом.  Дальше как обычно стали пасти чувака, ведь они прекрасно знали что чувак будет ставить машину во двор дома.

    И как только  чувак завел машину, мусора его повязали )))))



    ха аха аха аха аха  и еще раз ха )))))))

    Юра reply Жора

    через 2 години 0,58 проміле (в 3 рази вище норми), це 100 гр. випив?
  • Next

    За керування транспортним засобом у стані сп’яніння, потрібно позбавляти водійського посвідчення хоча-б на три роки на перший раз, лише тоді можливо настане порядок .
  • Юрий Бондарук

    я ще розумію, коли б він тікав на спортивній 5 ти літровій  ФЕРАРІ, а тікати на "комбо"))) шумаХЕР йо майо)))
  • Пупкин Вася

    Быдло .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up