Працівник мерії попався на хабарі. Взяв техніки на 37 тисяч гривень (ОНОВЛЕНО)

Працівник мерії попався на хабарі. Взяв техніки на 37 тисяч гривень (ОНОВЛЕНО)

Працівник одного з департаментів Вінницької міської ради взяв хабар. Неправомірну вигоду було взято технікою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

— Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що вказана службова особа, отримала у свою власність опалювальну техніку загальною вартістю 37 тисяч гривень за не створення перешкод при прийманні будівельно – монтажних робіт та підписання актів виконаних робіт підприємству, що проводить ремонті роботи дошкільного навчального закладу у місті Вінниці, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правопорушника хочуть взяти під варту та притягнути до відповідальності за частиною 1 статті 368 КК України.

— Посадова особа міської ради вимагає неправомірну вигоду від переможця одного з тендерів, що виконує ремонтні роботи у закладах освіти міста. Було задокументовано факт вимагання від представників комерційної структури неправомірної вигоди. Проте, хабар просив надати не у грошовому вигляді, а у вигляді опалювальної техніки, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Довідка.

Частина 1 статті  368 КК України — прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Дане правопорушення карається штрафом від 1700 до 8500 тисяч гривень або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також:

Судили лікарку, яка брала вісім тисяч гривень за «допомогу» в оформленні інвалідності

СБУ викрила на хабарі заступника прокурора Вінниччини. Він “закрив очі” за 6 тисяч доларів

Майстер ПТУ взяв 5 тисяч хабаря. За це заплатить штраф

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вася

    Я его, по-моему, знаю - он из тех, что распределяют квартиры. Да?
  • Александр Балаганов

    В МЕРИИ ОНИ ВСЕ БЕРУТ-ТОЛЬКО ПОПАДАЮТСЯ ЕДИНИЦЫ.ПРАВООХРАНИТЕЛЯМ НАДО ДЕРГАТЬ ТЕХ КТО СИДИТ НА РАЗРЕШИТЕЛЬНЫХ ДОКУМЕНТАХ,ТЕНДЕРАХ И Т.Д.
  • Юрий Бондарук

    хотів погрітися...в прямому та переносному сенсі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up