Двоє вінничанин біля нічного клубу жорстоко порізали 25-річного хлопця

Двоє вінничанин біля нічного клубу жорстоко порізали 25-річного хлопця

Близько п’ятої години ранку біля одного із нічних клубів Вінниці побились чоловіки. 25-річний вінничанин отримав п’ять ножових поранень. Зловмисники втекли на іномарці «Subaru».

 «Під час проведення розшукових дій встановили, що 25-річний вінничанин разом з товаришем біля розважального закладу зробив зауваження двом молодикам, які порушували громадський спокій. Суперечка переросла у бійку, в ході якої один із зловмисників з особливою жорстокістю п’ять разів ударив ножем супротивника. Після цього зловмисник разом із спільником з місця злочину втекли на автомобілі «Subaru», - розказує заступник начальника слідчого управління Олександр Солдатов.

По області оголосили план «Перехват». Орієнтування на розшукувану іномарку було передано усім екіпажам поліції.

Поблизу села Березино Вінницького району побачили розшукову автівку. Підозрюваних затримали.

Відео дня

Ними виявилися вінничани, віком 19 та 32 роки. Зараз вони в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. За замах на вбивство загрожує сім років тюрми.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up