На Київській перехожі знайшли людські кістки, замотані у одяг

На Київській перехожі знайшли людські кістки, замотані у одяг

У Вінниці люди знайшли людський скелет. Він був замотаний у одяг та присипаний листям. Поліція намагається ідентифікувати особу, а також встановлює причини та обставини смерті.

Знахідку виявили перехожі 20 листопада на вулиці Київській.

— Поблизу заправки "ТНК", було знайдено людські рештки. На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили кістки скелета людини, які були присипані землею та товстим шаром опалого листя. Фрагменти скелета та залишки згнилого одягу вилучено та направлено на експертизу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 Причину смерті нині встановлюють фахівці.

Відео дня

Проводиться досудове розслідування. За фактом умисного убивства відкрито кримінальне провадження.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Старуха Шапокляк

    Вражає наївність вбивць. Навіть не закопали. Просто неосвічені варвари, які знають лише грубу силу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up