Обікрали «Сільпо» по Келецькій. Поліція оприлюднила фото підозрюваного

Обікрали «Сільпо» по Келецькій. Поліція оприлюднила фото підозрюваного

На Різдво, 7 січня 2018 року, обікрали вінницький супермаркет «Сільпо», що по вулиці Келецькій, 105.

Що саме вкрали в магазині не розказують. Але поліція встановлює особу чоловіка, який може бути причетний до крадіжки.

Прикмети чоловіка : віком 30-35 років, волосся темне, одягнений в коротку куртку чорного кольору, сині джинси, взуття темного кольору.

Людей, які мають інформацію щодо особи, зображеної на фото, просять телефонувати за номерами : (0432) 59-49-00, 093-473-25-17 (чергова частина Вінницького відділу поліції) або «102».

Відео дня

Правоохоронці гарантують конфіденційність.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • З.А.Глядач

    А може ця людина нічого не крала.а просто послала на )(уй когось з "керівництва"?
  • Олексій

    Обікрав? Ріллі? Вкрав пляшку? — не новина а сміття.

    Краще б ви писали, коли обкрадають вінничан, пробазарюючи купу земель під курятники крадучи у мешканців навколишніх будинків місця в садках та школах.

    PS. Хотіли б вони щось охороняти, купили би камери не CCTV на яких не видно нічого навіть коли в притик у неї вилупитись.

    Богдан Пупкин reply Олексій

    полостью согласен с этим комментом.
  • Тала Крупина

    Может быть причастен к воровству...... То есть не доказано ,но разыскивают. Выложите видео что это именно он украл,тогда обращайтесь к людям о помощи. А вообще воровство с прилавков должно быть обнаружено и доказано др выхода человека с магазина. Не пойман не вор! Знаете про такую поговорку?
  • Purgen Purgen

    Жаль только охранников с которых три шкуры снимут. А Сельпо не обеднеет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:40 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:27 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up