Трагедія біля струмка: чоловік каменем забив жінку. Каже, що винна горілка

Трагедія біля струмка: чоловік каменем забив жінку. Каже, що винна горілка

На Вінниччині сталася ще одна трагедія. П’яний чоловік забив до смерті дружину. В поліції розказали шокуючі подробиці.

Сьогодні, 21 жовтня 2017 року, близько першої години ночі до поліції звернувся житель села Марківка Томашківського району Вінницької області та повідомив, що його сусід побив співмешканку, внаслідок чого остання померла.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції.

«В двохстах метрах від будинку підозрюваного, біля струмка, виявили закривавлене тіло 39-річної місцевої жительки. Чоловіка, який наніс потерпілій тяжкі тілесні ушкодження, затримали неподалік», - розказує керівник Томашпільського відділення поліції Ярослав Марченко.

Відео дня

В ході проведення першочергових слідчих дій з’ясувалось, що чоловік та жінка, повертаючись близько сьомої години вечора додому посварилися на побутовому грунті. Під час з’ясування стосунків підозрюваний взяв камінь та кілька разів ударив її по голові.

Жінка втратила свідомість. Намагаючись привести до тями жінку,чоловік  відніс її до струмка. Зрозумівши, що вона померла, він пішов до сусіда, аби той допоміг її поховати. Але, сусід повідомив поліцію та викликав швидку допомогу.

Правоохоронці зазначають, що затриманий і раніше неодноразово бив дружину, але до поліції вона не зверталась.

Чоловік не зміг пояснити, чому він почав бити дружину. Наразі він звинувачує у всьому алкоголь.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 КК України. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого передбачено 10 років в’язниці.

Проводяться слідчі дії. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також:

Смертельне застілля: вінничанин після удару ножа вмер від втрати крові

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up