У Бершаді прив'язали собаку до бампера авто і хотіли вивезти за місто (ОНОВЛЕНО)

У Бершаді прив'язали собаку до бампера авто і хотіли вивезти за місто (ОНОВЛЕНО)
  • Жінка вирішила, що пес їй більше не потрібний. Викликала таксі, щоб вивезти його за місто.
  • Таксист відмовився брати тварину в салон. Тому собаку прив'язали до бампера ланцюгом.

«Ось ця особина в червоній спортивній кофті намагалася вивезти свого собаку, прикріпивши його ланцюгом до заднього бампера. Водій даного автомобіля — у червоному. Тільки завдяки небайдужим водіям, які заблокували рух автомобіля, собаку було врятовано від смерті. На місце події було викликано поліцію», — таке повідомлення опублікувала на своїй сторінці у facebook лікарка з Бершаді Олена Уліч.

До посту прикріпила фото з місця події. На фотографіях видно автомобіль, до якого дійсно прив’язаний собака ланцюгом. Пес лежить на дорозі, з його лап стікає кров. На асфальті криваві сліди.

Читайте також:

Відео дня

Наразі відомо, що через цей випадок відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

13 вересня на лінію «102» зателефонували жителі міста Бершадь та повідомили, що вулицею районного центру їде автомобіль «ВАЗ» з прив’язаним до бампера собакою. Свідки події заблокували автомобіль та змусили правопорушників відв’язати пса, викликали поліцію.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на повідомлення, з'ясували, що 68-річна місцева жителька викликала таксі для того, щоб вивезти свого собаку за місто та залишити його там. Водій автомобіля відмовився брати тварину в салон, і вони  вирішили прив’язати її до бампера, щоб вона бігла позаду легковика. Зі слів жінки, через свій вік, їй важко доглядати за твариною.
Поліцейські задокументували протиправні дії таксиста та жінки, опитали свідків.

Відкрито провадження за частиною 1 статті 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Повідомлення прес-офіцера поліції області

ДОДАНО

Після інциденту, який стався учора, 13 вересня, жінка забрала собаку до себе додому. Вона казала поліцейським, що не хотіла вбивати тварину, а через свою старість більше не має змоги тримати пса, тому вирішила вивезти його за місто.

Пізніше знайшовся чоловік, який погодився забрати пса до себе. Станом на ранок, 14 вересня, пса намагаються перевезти на нове місце. Але він слухається тільки свою колишню хазяйку, тому з перевезенням виникають труднощі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (163)
  • Оля Огнева

    Нелюди.....жити тепер в тому місті їм буде нелегко!! І так їм і потрібно!! Особисто моя думка , за любі знущання над тваринами і дітьми мають бути більш суворі закони....не маючи жалю і співчуття до ближніх, то вже не людина..!!
  • [email protected]

    Нікого не підпускає до себе собака! Оце вірність!!! Вона су.. волочила ним по дорозі аж лапи докрові подер - а він лиш її слухає!!!
  • Светлана Лаврик

    Нелюди
  • Gelicia

    Шановні, ви хворі на голову, що ті двоє, що всі інші коментатори що  бажають кривавої розправи. Лікуйте ваші психози.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:56 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up