Вінничанка продала немовля та шестирічного сина жебракам... за п'ять тисяч

Вінничанка продала немовля та шестирічного сина жебракам... за п'ять тисяч

Не вміщається у голові, як матір може продати власних дітей. За п’ять тисяч гривень вінничанка продала синочків.

32 річна вінничанка проживає у Хмельницькому. Вона вирішила продати своїх дітей для жебракування. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Відомо, що матір активно підшукувала потенційних клієнтів для подальшої передачі діток за відповідну плату в «подобову оренду».

— Під час одержання п’яти тисяч гривень, які зловмисниця отримала за передачу дітей на один день, її викрито та затримано. Дітей передали у соцслужбу, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує, — розказують у відомстві.

Відео дня

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, збирають та фіксують докази злочину.

Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання горе-матері запобіжного заходу.

За фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 3 ст. 149 КК України Кримінального кодексу України. За незаконну угоду відносно малолітніх дітей передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Читайте також:

П’яту дитину… віддала іспанцям - «Якщо ти не Господь, не суди»

Судили вінничанина, який мастурбував у Центральному парку на очах у людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Знание - сила

    Вся беда в том, что одних свозили поездами на майдан, - другие смотрели происходящее через окно. "Мову и вышиванки" и безвиз поменяли на страну. Америка с местными евреями развязали на Украине войну. США "помогает" Украине оружием, чтобы украинцы убивали друг друга. День и ночь с экранов телевизоров расказывают про "российскую агрессию", выпрашивая у американцив всё больше оружия. Где вы видели чтобы евреи заботились о гоях (людях)? Американцы никогда ничего не строили, а только разрушали.

    Next reply Знание - сила

    Знание - сила reply Next

    Вот вот "канадські підручники" в действии.

    Чоб ты знал гандон, я гражданин США 23 года. Ты переформатированый лох "українським телебаченням" и "гамерыканською" пропогандой. Тебя сука Россия кормила с руки, а Америке кормит с ноги. Американский холуяка.

    Николай Энэми reply Знание - сила

    Ты почетный гражданин ближайшей помойки при чем всю свою жизнь.

    Знание - сила reply Николай Энэми

    Так тыж вылизываешь "этой помойке" и гордишся этим. Не Маккйен ли выступал со сцены майдана? Не Нуланд (Нудельман) раздавала пирожки "рэволюционерам". Кстати на отмену от тебя говнюка, у меня трудовой стаж на Украине 40 лет, когды ты  сперматозоидом даже не был.

    Николай Энэми reply Знание - сила

    То что у тебя 40 лет стажа, не меняет того, что ты dodik.

    Next reply Знание - сила

    Задунайский Торонтуй reply Next

    Нижняя часть плаката:

    Знание - сила reply Next

    Спасибо за плакат. Прекрасный плакат. Дядя Сэм показывает вам, украинцам.

    Next reply Знание - сила

    А так?

    Задунайский Торонтуй reply Next

    Попробовали бы они поставить такой штампик в американском паспорте))).
  • З.А.Глядач

    "32 річна вінничанка проживає у Хмельницькому."

    Бабруха жЖот...
  • Знание - сила

    Менять своих детей на гривны, можна только в стране, где после "Революції гідності" наступило "счастье".

    Next reply Знание - сила

    Знание - сила reply Next

    Бандеровский жидогандон. Вас штаты поимели как последний скот и будут воевать "якобы с Россией" до последнего украинца.

    Next reply Знание - сила

  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    украинская действительность )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up