Ямпільчанин накопав піску на понад 40 тисяч гривень. Йому грозить п'ять років в'язниці

Ямпільчанин накопав піску на понад 40 тисяч гривень. Йому грозить п'ять років в'язниці

Ямпільчанин попався на незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення. Чоловікові за це грозить до 5 років в'язниці.

 

Стався інцидент у Ямпільському районі.

— Установлено, що 50-річний ямпільчанин без відповідного спеціального дозволу та гірничого відводу на користування надрами на території недіючого кар’єру, що розташований на території земель запасу однієї із сільських рад Ямпільського району, незаконно, за допомогою перфоратора, який працює на стислому повітрі від компресора в масиві пісковику пробурив отвори, які в подальшому засипав не вибуховою руйнівною речовиною та з вказаного масиву відколов 6 блоків каменю пісковику, загальним об’ємом 10,942 метрів кубічних, який є корисною копалиною загальнодержавного значення, — розповіли у прес-службі прокуратури області.

Зазначається, що чоловік своїми діями завдав шкоди на понад 40 тисяч гривень.

Відео дня

За це йому тепер грозить кримінальна відповідальність та до п'яти років обмеженням волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іван з Русави

    Фото та назва ні про що. Річ про камінь!
  • Іван з Русави

    О ... не уважно прочитав, та тут річ саме про камінь. Там усім місцевим років як з 10 не можна камінь добувати (до того частина людей по селах за рахунок дрібного добування лиш і виживала.) . Бо зявився "дядько" що купив район. Газ у район не тягнуть бо все паливо проходить через одні руки. Люди готові працювати за копійки. А тут мільйони гребуть на камені. Місцевий бюджет з цього не отримує ні копійки хіба що сільські голови та районні за замовчування. ...сумно.
  • Іван з Русави

    Там в районi за камінь піщаник кого треба краще б посадили. Такі котловани (тисячі кубів) понавиривали за останні 5 років.. ...а тут про пісочок пишуть ...Та ще й підривають бойовими снарядами. .. але то зась, люди зі звязками ...бидлота.
  • Вадим Барченко

    Мужик молодець.Украіна рідна мати-не вкрадеш не будеш мати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up