Їх шукає Interpol: про злодіїв і зниклих безвісти вінничан

Їх шукає Interpol: про злодіїв і зниклих безвісти вінничан

Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) займаєтсья розшуком злочинців і зниклих людей по усьому світу. Ми переглянули сотні анкет на сайті відомства і знайшли серед них вінничан. В списку є навіть дитина…

Вбивці, грабіжники, бойовики з Донбасу, гвалтівники і викрадачі дітей. Людей, які наробили лиха в різних країнах, шукають по усьому світі через Інтерпол. Але серед розшукуваних є і безвісти зниклі.

Що таке Interpol? 

Інтерпол - єдина у світі міжнародна організація, яка бере участь у боротьбі зі злочинністю по всьому світі. Преставники Інтерполу не мають права застосовувати зброю, або когось затримувати.

Представник Інтерполу в одному з аеропортів 

Але Інтерпольці дуже ефективні в пошуках людей, в боротьбі з торгівлею людьми, контрабандою наркотиків, порнографією дітей, економічними злочинами тощо. Вони об’єднують зусилля поліції в понад 200 країн світу. І в їхньому списку не обійшлося без вінничан.

Відео дня

Вінничани у розшуку

Зараз в базі розшукуваних злочинців з України - 86 осіб. Двоє з них - вінничани.

1. Костянтин Веселовський

Чоловіку 33 роки. Він родом з Вінниці.  Його розшукують в Угорщині.

Чому розшукують: Підробка адміністративних документів (правопорушник). Зловживання авторитетом (підбурювальник).
Анкета на сайті Інтерполу

2. Анатолій Токарський

Чоловіку 48 років. Він також родом з Вінниці. Його розшукують в Росії. Фото відсутнє. 

Чому розшукують: підбурювання до пограбування

Анкета на сайті Інтерполу
 

Зниклі безвісти вінничани

Також на сайті Інтерполу шукають людей, які зникли в різних країнах.

1. Валентина Кушнір

Дівчині на сьогодняшній день - 17 років. Вона зникла у 2010 році, коли їй було десять років. Родом з Немирівського району Вінницької області.

Анкета на сайті Інтерполу

2. Олександр Гоцуляк

Чоловіку 29 років - 1988 року народження. Він з Вінницької області і зник він також тут в області у серпні 2016 року.

Анкета на сайті Інтерполу

3. Тетяна Софьянчук

Жінці 36 років. Родом з Вінницької області. Вона зникла у серпні 2016 року в нашій області.

Анкета на сайті Інтерполу

4. Валерій Торопов

Чоловіку 59 років. Він родом з Вінницької області. Зник на початку 2015 року в Донецькій області.

Анкета на сайті Інтерполу

 

5. Ескендер Ібрагімов

Чоловіку 29 років. Він родом з Севастополю (Крим), але зник у червні 2014 року у Вінницькій області.

Анекта на сайті Інтерполу

Що робити, якщо знаєте про зниклих чи розшукуваних людей?

На сайті Інтерполу вказано, що якщо ви знаєте щось про розшукуваних людей - то ви можете написати їм листа. Це можна зробити за посиланням - тут. Вони попереджають, що контакти можуть використовуватися поліцейськими службами в одній або декількох країнах-членах Інтерполу. Однак, якщо ви запитуєте конфіденційність, інформація з повідомлення може бути передана поліцейським службам в одній або декількох країнах-членах Інтерполу, але ваші контактні дані не будуть розкриті в цих поліцейських службах.

Нагадаємо, що у списку розшукуваних злочинців з 2014 року перебував і екс-президент України Віктор Янукович, а також 26 високопосадовців. Але з 2015 року його зняли з розшуку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Жора

    Майда,,, привели к власти бандитов, и бандитские  90-е просто детский сад против того что сейчас.

    http://www.pravda.com.ua/news/2017/12/7/7164669/

  • Жора

    Порох сделал ошибку Яныка, тот окружил себя  бандитами  с Донбасса и рыгов, а Порох окружил себя бандитами из партии Удар и др. партий . В Ударе   хитро сделали в каждой области партией руководил криминальный авторитет. И эти авторитеты собрали  большое количество бандитов чтобы скинуть Яныка. Но Майдан закончился, а бандитам надо жить, вот мы и слышим,  в разных местах подрезали или убили.  Бандитов  покрывает крыша.....

     Скоро все бандиты  будут в розыске  интерпола...
  • Жора

    Скоро интерпол будет искать бандитов которые помогли  скинуть бандита Яныка,   и привели к власти других бандитов.  Среди них много Винничан.   Это будет хорошое шоу ))). В Россию им дорога закрыта, в Европе Интерпол.  Ну что надо будет отвечать за  геноцид  типа минималки  зарплаты  в 100 баксов, и ценами на продукты на уровне мировых.  Многие из винничан которые сейчас при власти раньше были в криминальных групировках , вывозили в лес людей  , бизнесменов, требовали денег...  В мировой практике даже на бандитов Игил  нашли методы, а гопников  тем более найдут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up