10 оригінальних ідей як відсвяткувати День Святого Валентина у Вінниці

10 оригінальних ідей як відсвяткувати День Святого Валентина у Вінниці

День Святого Валентина також називають Днем усіх закоханих. Свято є неофіційним і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю кожного року 14 лютого. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

У цей день буде приємно переглянути романтичні стрічки, прослухати зворушливі ліричні хіти, та знайти унікальний подарунок – для будь-якої близької, дорогої людини. Команда MoeMisto.ua підкаже вам як провести цей день, щоб відпочити на всі 100% і запам'ятати день Закоханих у Вінниці надовго. 

1. Концерт симфонічного оркестру "Lords of the sound" 
14 лютого о 19:00 в будинку офіцерів відбудеться святкове музично-вокально-танцювальне шоу «5 мюзиклів про кохання» від симфонічного оркестру Lords of the Sound, зірок вокальних талант-шоу та балету! Для створення вражаючого проекту до Дня Закоханих об'єднались одні з найкращих представників української сцени.

Деталі концерту на MoeMisto.ua

2. Еротична драма "П'ятдесят відтінків свободи" 
Найсміливішим радимо відправитися на прем’єру фільму "П'ятдесят відтінків свободи". В останній частині еротичної драми  головні герої фільму - Крістіан і Анастейша – насолоджуються життям в якості новоспеченого подружжя. Океан, красиві види і багато романтичних моментів... І, здавалося б, все виглядає чудово. Але їхнє щастя триває недовго, так як несподівано колишній бос Ани Джек Хайд вирішує помститися подружжю за своє звільнення і викрадає сестру Крістіана Мію. В цей час Анастейша дізнається, що чекає дитину. 


Розклад кіносеансів на MoeMisto.ua 

3. Valentine's Day в ресторані AURA 
Якщо Ви бажаєте відсвяткувати цей вечір в романтичній атмосфері в компанії ведучого Олександра Теренчука, тоді обов’язково відправляйтеся до ресторану AURA. Під час святкування на Вас очікує розіграш романтичного туру на двох, фотозона та караоке до самого закриття. А ще бармени готують для Вас особливу коктейльну карту на основі Бурбона Wild Turkey.


Деталі святкування на MoeMisto.ua 

4. Jazz Concert до Дня Святого Валентина 
Не пропусти особливу подію, яка відбудеться у Вінниці в найромантичніший день у році. Подаруйте своїм коханим подвійне задоволення в День закоханих.  Найперше, на Вас очікує джаз у виконанні одного з кращих бендів Києва - Andrei Chmut Band за участю вокаліста Anyanya Udongvu (фіналіст «Голос Країни»). Експресія цієї музики, чуттєвість і імпровізація - кращий саундтрек для найромантичнішого вечора в році. Також додатково пройде  дегустація афродизіаків. Ви спробуєте делікатесні продукти, що збільшують потяг, в поєднанні зі спеціально підібраними винами.


Деталі концерту на MoeMisto.ua 

5. День святого Валентина у Feride Plaza
Для любителів гучних “тусівок” у Feride Plaza відбудеться вечірка спеціально приурочена Дню Святого Валентина.  Вечірка St. Valentine's Day під акомпанемент найкращих діджеїв збере закоханих із усієї Вінниці, а створювати романтичну атмосферу беруться DJ Maboo, DJ 2RAL. Cвою чималу частку в атмосферу загальної любові й романтики внесуть резиденти клубу DJ Zayons, Show Girls Feride, МС Добрий. Їхні запальні виступи остаточно розтоплять найхолодніші серця, які відтепер стануть завжди відкритими для кохання й щастя.

Деталі вечірки на MoeMisto.ua 

6. Всеукраїнський фестиваль "Святий Валентин на КВН" 
Хто хоче подарувати своїй половинці більше позитиву, варто піти на традиційний щоріщний фестиваль гумору “Святий Валентин на КВН”, який розпочнеться у міському палаці Мистецтв “Зоря” 14 лютого о 18:30. У програмі вечора не лише ігри вінницьких квнщиків, а й розіграш романтичної вечері на двох. 

Деталі на MoeMisto.ua 

7. Благодійний Бал "Дотик"
Благодійний бал - навіть звучить красиво! А виглядає ще краще! Світський захід - червона доріжка, жива музика, танці, вечірні сукні та строгі костюми ... І все це на День святого Валентина. І не де небудь, а у розкішному залі театру ім. Садовського. Благодійний бал “Дотик” - це прекрасна нагода відсвяткувати яскраво та незабутньо День Св. Валентина у вишуканій атмосфері та допомогти дитині у лікуванні!
Якщо у вас немає пари, на балу ви можете знайти свою половинку.

Деталі благодійного балу на MoeMisto.ua 

8.  Романтична вечеря в Canape 
Хто ще не визначився з подарунком, то як це не банально, але можна запросити свою кохану половинку на романтичну вечерю до затишного та стильного закладу. Заклад Canape підготував у день закоханих для своїх гостей цікаву розважальну програму та романтичну атмосферу. 

Детальніше на MoeMisto.ua 

9. MONATIK у Вінниці на День закоханих!
Улюбленець багатомільйонної публіки Mоnatik “закружит” всіх на своєму концерті у день закоханих у Вінниці. На вас чекають запальні танцювальні хіти, море класної музики та безмежні враження. 

Деталі концерту на MoeMisto.ua 

10. День святого Валентина у ТРЦ Мегамолл
Якщо день усіх закоханих 14 лютого відсвякувати не вдається, у ТРЦ Мегамолл заплановане святкування на суботу, 17 лютого. Тут на вас чекає насичена розважальна програма з солодким частуванням, з майстер-класами та концертом живої музики. 

Деталі свята на MoeMisto.ua  

Отож, план дій для найкрутішого романтичного відпочинку виглядає так:

  • визначитися з бажаннями, де хочете відсвяткувати свято;
  • замовити квиток чи забронювати столик, відповідно до обраної події;
  • і готуватися до святкування, який назавжди залишиться в вашій пам’яті!
     

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up