8 березня у Вінниці - як і де святкувати?

8 березня у Вінниці - як і де святкувати?

Якщо Новий рік - найулюбленіше зимове свято, то пальма першості серед весняних свят, поза всякими сумнівами, належить 8 Березня. Цей особливий день календаря не тільки уособлює прихід довгоочікуваної весни, але і служить відмінним приводом для того, щоб висловити всю любов і визнання прекрасним жінкам.

Афіша Вінниці MoeMisto.ua підкаже вам як провести цей день, щоб відпочити на всі 100% і запам'ятати 8 березня у Вінниці надовго

1. Вечірки та дискотеки у клубах Вінниці 

Для тих, хто бажає присвятити вечір танцям, то у нічному клубі "Feride plaza" пройде вечірка до 8 березня -  "Happy Woman`s Day". Резидентами виступлять DJ Maboo, DJ 2RAL, DJ Zayons, Show Girls Feride, МС Добрий. Деталі вечірки MoeMisto.ua 

Також святкові дискотеки заплановані 8 березня у Планета Мода Бар та караоке-клубі “Шоколад”, а у Mafia до ваших послуг святкове караоке. 
Справжній сюрприз чекає на відвідувачів ресторану Aura, де головним запрошеним гостем буде Влад Яма. 
Драйв, море емоцій та запальних танців гарантуємо!

2. Вечір Джазу в CHERDAKу

Вечір Джазу в Вінниці відбудеться 8 березня о 20:00 у CHERDAKу. Вечір Джазу часом простий та доступний, іноді складний та непередбачуваний, але завжди дуже відвертий!

В програмі вечора:

  • виступ квартету Jazz AtmosphereСоліст квартету Саксофоніст Евгеній Попель - учасник світового фестивалю SaxOpen, організатор Вінницького фестивалю саксофоністів.
  • Співає Оксана Славна - артистка успішно гастролює закордоном та має тисячі шанувальників своїх авторських пісень в Італії, Польщі, Японії, Грузії.

Купити квиток на джазовий концерт можна тут
Деталі вечору MoeMisto.ua.

3. Романтичні вечори у закладах міста

Що може бути краще, чим запросити вашу половинку, подругу чи коханих на романтичну вечерю до закладів міста. 
Окрім того, що кожен заклад пропонує насичену програму. 

Так, у ресторані “Ренесанс” на вас чекає спеціально запрошений гість з пікантним подарунком. 
А ресторан “Аристократ” порадує своїх відвідувачів живою музикою саксофона та чарівним вокалом співачки Ольги Плакидюк!
Романтична атмосфера чекає на відвідувачів ресторану Canape 8 березня. Святкова вечеря під живу музику та фотозвіт від фотографа закладу вам в подарунок. 
Свято краси та жіночності відзначать і у заміському комплексі “Батерфляй”, де окрім святкової програми на вас чекають готельні номери зі знижкою. 

4. Виставка фіалок до 8 Березня

Колекціонери клубу "Сенполія-Центр" запрошують вінничан та гостей міста відвідати виставку кімнатних рослин, де ви зможете не лише насолодитись красою та розмаїттям улюблениць домашніх підвіконь, а й придбати омріяний сорт сенполії та ін.кімнатних рослин, отримавши детальну консультацію по догляду за ними.
Деталі виставки MoeMisto.ua.

5. Святковий концерт авторів «Кварталу 95» - «Братів Шумахерів»!

Вони підкорили серця мільйонів з екранів телевізорів, а тепер їдуть у Вінницю, аби вразити вінничан своїм живим виступом уже 8 березня!
Концерт «100 хвилин гумору» авторів і резидентів «Вечірнього Кварталу» - «Братів Шумахерів» о 19.00 пройде в Будинку офіцерів.

Тому позитивні емоції у якості подарунку від вас точно гарантовані. 
Деталі концерту та квитки можна придбати тут

6. Святкування 8 березня у Льодовому клубі

Запрошуємо приємно, весело, з користю для здоров'я і для настрою провести свято усіх жінок – 8 березня в "Льодовому клубі". Тут Ви зможете як покататись на ковзанах, так і в кафе, перекусити та попити гаряченького.
Деталі свята MoeMisto.ua.

7. Святкування 8 березня у ресторані "Козацький стан"

Запрошуємо провести найромантичніший вечір весни і зануритися в атмосферу живої музики і магії 8 березня у ресторані «Козацький Стан». Відмінна кухня та відмінний сервіс зроблять це чудове свято по-справжньому незабутнім.
Деталі свята MoeMisto.ua.

8. Весняний бал до 8 березня

Кожна жінка заслуговує побувати на балу. І в перше найсвітліше весняне свято 8 Березня у вас є така можливість - «Весняний Бал» в Люди Fusion Place - поєднання класики і сучасності. Супроводжувати вечір буде симфонічний концерт групи Rockoko (м.Львів). Це як оркестр з 5 осіб, який виконує відомі пісні в інструментальних обробках.
Деталі балу на MoeMisto.ua.

9. Stage Rockers в Люди Fusion Place

Хітовий клубний проект України гурт Stage Rockers знову приїжджає до Вінниці і запрошує на святковий концерт на 8 березня. 
Концерт запланований у клубі Люди Fusion Place. 
Отож, пробуджуємось від зимової сплячки.

Початок о 22:00.  Вхід - 100 грн.
Дівчатам до півночі вхід Free.
Деталі вечірки тут

10. Танцювальний флешмоб Вінниця

Всією родиною можна весело відзначити 8 березня у Мегамоші, де влаштовують Танцювальний флешмоб. Розпочнеться свято о 16:00. Також у програмі цікаві конкурси та забави для усіх присутніх, святкова гра “крокодил” та творча майстерня для наймолодших учасників флешмобу. 
Всі ці розваги безкоштовні, тому не пропустіть. 
Більше дізнавайся тут

11. Шопінг у ALECO

Купуйте техніку у подарунок до 8 березня та заощаджуйте до 30% на інші сюрпризи. У ALECO ви знайдете техніку для догляду за собою, побутову техніку для кухні, а також смартфони та гаджети. Які товари беруть участь в акції, дивись тут та купуй подарунки до свята за вигідними цінами!
Деталі MoeMisto.ua.

12. Похід в кіно

Для тих, хто бажає відсвяткувати свято консервативно, радимо піти до кінотеатру. Перегляд кінофільмів – це один із способів розслабитися, перестати думати про буденність та переключитись на захоплюючий сюжет картини, яку ви бачите на екрані. Переглядаючи цікавий фільм, можна стати частиною справжньої пригоди.
Розклад кіноафіші на MoeMisto.ua.

Отож, план дій для найкрутішого відпочинку на 8 березня виглядає так:

  • визначитися з бажаннями, де хочете відсвяткувати свято;
  • замовити квиток чи забронювати столик, відповідно до обраної події;
  • і готуватися до святкування, яке назавжди залишиться в вашій пам’яті!

Обирай більше цікавих заходів на 8 березня у Вінниці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up