Чому в середу кидалися фарбами в центрі міста і чого ще очікувати до понеділка

Чому в середу кидалися фарбами в центрі міста і чого ще очікувати до понеділка
  • Увечері 12 липня на Європейській площі перехожі могли спостерігати, як молодь робила своє життя яскравіше. У буквальному сенсі.
  • Тому що хлопці і дівчата підкидали в повітря пакети з сухими фарбами. Йшов другий день фестивалю активної молоді Speakout 2017
  • Вінниця приймає проект вперше. Попереду ще чотири вечори розваг і пригод.

В середу з 19:00 до 21:00 на Європейській площі відбувалось свято фарб Холі-фест. На площі перед вежею зібрались студенти з 20-ти міст України, волонтери із США та молоді вінничани.

Молодь Вінниці запалює танцпол — Європейську площу

 

Що робили? Запаслись сухими фарбами та почали творити атмосферу свята. Концепція заходу була проста — прихопи з собою білу футболку, хороший настрий і приєднуйся до веселощів, тобто фану.

Відео дня
Підготовка до Холі-батл

 

Спочатку організатори та волонтери фестивалю постарались підзарядити присутніх позитивом. Трохи живого діалогу, танців, конкурсів — і юні серця вже готові забруднити фарбою всіх та все. Переходимо до десерту — кульмінації свята, коли всі учасники врешті здійняли в повітря пакети з сухими фарбами і ось, що з  цього вийшло.

Юля та Надя зі Львову відриваються на повну

 

— Тут просто неймовірна атмосфера! — сказала Ліза(19 років), яка приїхала к нам на фестиваль активної молоді з Києва. — Я відчуваю, як мені передається енергія веселощів та насиченості. А люди навколо відкриті та дружелюбні. Ти можеш без проблем підійти до будь-кого і почати спілкуватись. Жодних бар’єрів, жодних рамок — тільки свято,ти та незабутні емоції.

 

Життєрадісна студентка з Києва — Ліза

Після того як відбувся  урочистий «вибух фарб», розпочалась справжня стріт-вечірка:  ще більше музики, фото та, звісно, танців...Вся влада за подальший розвиток свята перейшла до рук молоді:

Кому-то «світить» велике прання

 

Селфі на пам'ять

 

— Speak Out змінив моє життя, — поділилася враженнями студентка-львів’янка Надія (21 рік). — Я згадую, якою раніше була сором’язливою та невпевненою, з купою проблем та сірим буденним життям. Але я дуже рада, що рік тому настав той день, коли я дізналась про цей молодіжний проект. Не побоялась та приєдналась.Опісля були місяці невтомної роботи над собою та разом з молодіжним рухом Speak Out. І ось тепер я — волонтер, приїхала зі Львову в зовсім інше місто, аби кльово провести час, підтягнути англійську та поспілкуватись з новими людьми. І хто тепер в мені впізнає колишню тиху та непримітну дівчинку?

Надя (зправа) та її нові друзі

 

Загалом, це вже третій фестиваль активної молоді. Після двох успішних Speak Out 2015 та 2016 років у Моршині та Трускавці організатори вирішили «прокачати» Вінницю.

— Ідея фестивалю зародилась ще в Угорщині, — розповіла Катерина, одна із організаторів фестивалю. — Студентський рух Campus Ukraine вирішив перейняти такий досвід, щоб об’єднати молодь з усієї України та щосезону «прокачувати» нове місто. Цього року це Вінниця. І ми надзвичайно раді, адже ваша молодь дуже активна, організована, зібрана. Вони хочуть розвиватись, і нам це подобається.

— Особливість нашої програми в тому, що ми допомагаємо молоді знайти своє покликання, розвиватись. Переступити бар’єр та нарешті навчитись повноцінно говорити на англійській, — додав директор проекту Speak Out-2017 Богдан Зубцов.

 

Фестиваль активної молоді триватиме до 16 липня 2017 року. В програмі — вершковий батл. Тож будьте обережні — можливо на цей раз будуть кидатися молочними продуктами.

 

Розклад заходів, які відбуватимуться на Європейські площі:
13.07 — українська вечірка
14.07 — гала концерт
15.07 — вершковий батл
16.07 — феєричне закриття

Початок о 19:00

 

Детальніше про фестиваль — на сторінці в Фейсбуці

 

Довідка

Організатор проекту Speak out 2017 — студентський міжнародний рух Campus Ukraine. Основною метою є допомога студентам розвиватися в чотирьох сферах — соціальна, інтелектуальна, фізична і духовна. За словами директора проекту Богдана Зубцова, паралельно проходить американський лагерь, де біля 200 студентів з України і з Вінниці вдосконалюють англійську мову. Особливість програми в тому, щоб допомогти молодим людям подолати бар'єр і почати говорити.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • З.А.Глядач

    Придурки.
  • Жора

    Идиоты
  • Иванов Иван

    да раньше какието строй отряды  КВНы клубы для развития молодежи

    Юра reply Иванов Иван

    Сталіна на них немає!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up