Де поїсти бургери у Вінниці

  • 3435

У світі бургери займають найтоповіші місця серед перекусів. У якій країні придумали бургери точно не відомо. По одній із версій, рецепт попав у Америку з Гамбурга разом з німецькими іммігрантами.

Читайте у яких закладах і які бургери можна посмакувати у Вінниці.

...

Basilic

 

Адреса: вул. Брацлавська (колишня Островського) 3, зупинка “Привокзальна”
Тел.: 097 901 03 13
Час роботи: 
Пн-пт 08:00-22:00
Сб-нд 09:00-22:00
Сайт: goo.gl/FmvWty
Соц. мережі: facebook.com/basilicvn
instagram.com/basilic_vinnitsa/

Спробуй емоцію на смак! StreetfoodBasilic пропонує паніні – частинку Італії у Вінниці, аналогів якому у нашому місті ви не знайдете.

Паніні - це італійський аналог бургеру. Він відрізняється від класичного тим, що для приготування використовується пшенична булочка, яка разом із інгредієнтами підсмажується на грилі до золотисто-коричневого кольору. Це дуже смачна та ситна страва, яка може послужити повноцінним обідом посеред важкого робочого дня.

Дещо з меню:

  • паніні з куркою: пшенична булочка, куряче філе, помідор, сир сулугуні та соус - 26 грн; 
  • паніні з салямі: пшенична булочка, салямі, помідор, сир моцарелла, соус, прованські трави - 26 грн; 
  • вегетаріанський паніні “Капрезе”: пшенична булочка, помідор, сир моцарелла, соус Песто - 25 грн;

Ціни приємно здивують відвідувачів.

Паніні можна взяти з собою, персонал бережно упакує Вам улюблену страву, і Ви зможете насолодитись ще гарячим паніні на роботі або вдома.
Також в асортименті представлений широкий вибір кавових напоїв, чаю, та сезонних авторських напоїв.
Спробуй емоцію на смак – не просто слоган, а головний принцип роботи закладу! 


Кальян-бар ФАРАОН

 

Адреса: м. Вінниця, вул. Гагарина, 2
Тел.: 0936401578, 0984794648
Працюємо: 13:00 - 01:00
Ми у соц.мережах: @k.b.faraon
https://www.facebook.com/Кальян-бар-Фараон-145176862691553

Запрошуємо вас до кращого кальян-бару Вінниці!

В меню налічується 4 види бургерів. Всі бургери подаються з картоплею фрі та домашнім соусом.

Дещо з меню:

  • бургер з беконом: ароматна булочка, соковита котлета з яловичини і свинини, підсмажений бекон, гірчичний соус, салат, помідор, маринований огірок і цибуля - 60 грн
  • чікебургер з сиром: ароматна булочка, хрустка куряча котлета, сир Тенеро, соус Тартар, салат, капуста пекінська, помідор, маринований огірок і цибуля - 60 грн



"Єнот cafe"

 

Адреса: бул. Свободи, вул. Зодчих 6/4
Тел.: (068)371-23-25, (0432)504-202
Чекаємо на гостей: 
Нд-Ср: 10:00 - 22:00, 
Чт-Сб: 10:00 - 23:00

"Єнот cafe" це місце, де можна спробувати світ на смак. Традиції світової кухні в одному місці. Приємна та затишна атмосфера, привітне обслуговування та неймовірні страви, які перенесуть вас на сніданок до Ізраїлю, від обідати у Грузію, а повечеряти у серце Німеччини. Не потрібно нікуди їхати, найкраще ми уже зібрали зі всього світу і готові пригостити Вас у "Єнот cafe".

Заскочити до Америки можна будь-коли на неймовірні класичні бургери. Біф та Чікен бургер меню стали обовязковими позиціями на нашій кухні. 

Дещо з меню: 

  • Бургер класичний: М`яка булочка просмажена на грилі, яку з середини поливаємо соусами, по спеціальному рецепту ШефПовара. Свіжі томати, гірчиця та спеції. Котлета також обсмажується на грилі, що надає особливого аромату свіжому м`ясу. Мясо для котлет, ми промариновуємо дуже просто, але обрали найкращі спеції. І традиційно - овочі, лист салату та сир. Ідеальній соковитий бургер готовий). Рекомендуємо до нього хрустку картоплю Фрі. 

Ціна Бургер Біф Меню - 99 грн
Ціна Бургер Чікен Меню - 89 грн


Кафе "Багеттерія"

 

Адреса: Київська 29 (Набережний квартал) 
Тел.: 068 346 97 44 
Графік роботи: 10.00-22.00 
facebook.com

Кафе "Багеттерiя" - єдиний заклад у Вінниці, де можна скуштувати смачні хрусткі багети з різноманітними начинками
А дуже скоро в нашому закладі можна буде не тільки смачно перекусити, а ще й подивитись свої улюблені фільми.

Дещо з меню:

  • багет "Цезар": свіжий багет, курячий стейк, сир Пармезан, листя салату, соус "Цезар" - 45 грн;
  • багет "Бекон": свіжий багет, смажений бекон, сир твердий, листя салату, соус, свіжі томати та болгарський перець - 45 грн;
  • вегетаріанський багет "Капрезе": свіжий багет, моцарелла, руккола, листя салату, свіжі томати, соус "Бальзамік" - 45 грн.


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up