Головну ялинку Вінниці закривали фаєрщики, Цибульська та караоке з «Винником»

Головну ялинку Вінниці закривали фаєрщики, Цибульська та караоке з «Винником»
  • На старий Новий рік, 14 січня, закривали головну ялинку Вінниці в Центральному парку
  • Протягом кількох годин лунали пісні та спалахували фаєри від театру вогню. Але найбільший ажіотаж призвели пісні Олега Винника, хоча останнього на святкуванні не було.
  • Фінальну «ноту» в закритті ялинки поставила екс-«фабрикантка», співачка Ольга Цибульська

У неділю, 14 січня, офіційно завершилася новорічні свята у Вінниці. Якщо рахувати цей день, то вони тривали в нашому місті майже місяць. Фінальний концерт розпочався вчасно. На щастя, на святкуванні не було таких затримок, як під час закриття ялинки у 2017-ому році. Тоді люди дві години стояли на морозі.

Серед новинок цього року — караоке-шоу «Зірка на ялинці». Його провели у Вінниці вперше. А правила для шоу взяли із київського «Караоке на Майдані» з Ігорем Кондратюком. Щоправда, тільки частково, бо організатори провели відбір виконавців за кілька днів до шоу. Та всі зібрані гроші підуть на благодійність.

Відео дня

Для караоке обрали шість виконавців. Ними стали Яна Страшко, Денис Беспетчук, Максим Тріска, Вікторія Левчук, Евеліна Манжос та Юлія Зелінська. Співаки та співачки мали менше хвилини, щоб виконати свою пісню, поки їм збирали кошти серед вінничан у капелюх.

За правилами, той співак або співачка, що назбирають найбільшу суму, отримає головний приз: планшет від міської влади.

Після виступу вони мали виконати ще одну пісню на біс. І фурор серед глядачів викликав Максим Тріска. А саме своєю піснею.

— Максе, ти сказав, що хочеш виконати пісню «Счастье». Я знаю тільки два «счастья» — перше це Олега Винника, інше — Стаса Пьєхи, — казав ведучий.

— Я буду співати «Счастье» Винника! — сказав Максим, чим викликав тонкі жіночі та грубі чоловічі «воу».

Проте, навіть пісня Винника не принесла Максиму перемогу. Найбільше грошей назбирала співачка Евеліна Манжос: 681 гривню.

За це вона отримала з рук директора департаменту культури Максима Філанчука новенький планшет. А всі інші учасники — заохочувальні призи від ресторанів та торгових закладів міста.

Одразу після караоке-шоу розіграли й спеціальний приз від ТРЦ «Мегамол» — смартфон. Його отримала вінничанка Світлана Іскра.

— Я ніколи нічого не вигравала у фейсбуку через репости. Цей також зробила і не сподівалася на перемогу. Але от, дива трапляються! — розказала жінка, ледве стримуючи емоції.

А на вулиці все холодніше. Ближче до сьомої години на вулиці було 10 градусів морозу та почав дути льодяний вітер. Люди аби зігрітися почали підтанцьовувати. На сцені співакам було трохи легше, там обігрівачі.

Ведучий запросив на сцену учасника «Голосу країни» Богдана Травінського, який заспівав як кавери, так і авторські пісні. Хлопець мабуть «морж», оскільки більше півгодини виступав в джинсовій куртці.

Його замінила на сцені солістка хору «Арката» Ольга Плакидюк, яка виконувала динамічні пісні. Здавалося б жінку також не лякає холод на вулиці. А глядачі насолоджувалися звучанням її голосу.

Після невеличкого танцювального флешмобу на подіум, що був перед сценою, запросили фаєрщиків з театру вогню «MaxFire». Вони розігріли натовп своїми вогняними сумішами. Найбільше здивованих вигуків було тоді, коли один з фаєрменів взявся крутити вогняний шар наче «йо-йо».

Несамовитий, дикий рок-н-рол лунав з інструментів вінницького гурту «Gipsy Voice». І врешті-решт, після них вийшла на сцену Ольга Цибульська — переможниця першої «Фабрики зірок», яка продовжує своє сольну кар’єру. Її виступом і закривали головну ялинку Вінниці «на мажорній ноті».

— Подивіться на свою ялинку, вінничани! Подивіться і загадайте найзаповітніше бажання. Упевнена, воно точно збудеться! — казала глядачам Цибульська.

Нагадаємо, що головну вінницьку ялинку від завтра почнуть розбирати. Майже триста молодих дерев, з яких і складали новорічне дерево, будуть спалювати для теплиць «Вінницязеленбуд».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • fatima

    Дураки ще є Йордан яке розбирати ще тих пару днів не можете почекати.Нехай насолоджуються ялинкою діти Прийдеться знову  цілий рік чекати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up