Хто? Де? Коли? Дати всіх великих концертів, які пройдуть у місті до кінця цього року

Хто? Де? Коли? Дати всіх великих концертів, які пройдуть у місті до кінця цього року
  • На кого із зірок шоу-бізу очікувати цього року?
  • Де будуть проходити виступи та скільки це коштуватиме?
  • Список, який постійно оновлюється


Літо на календарі – це не тільки час поїздок на море і городи, а й тривала перерва в концертному сезоні. Не те, щоб зовсім нікуди сходити, але в порівнянні з іншими порами року – концертні майданчики майже порожні. Зате починається період фестивалів, де на одній сцені і в один вечір, можна зустріти всіх улюблених виконавців.

Про фести цього літа ми вже писали, тепер вирішили створити перелік великих концертів, які пройдуть у Вінниці до кінця цього року. Сторінка буде оновлюватися і ви завжди зможете відкрити цю статтю, щоб дізнатися, де, коли та за скільки можна послухати улюбленого артиста.


Вересень

Відео дня

Alyosha

Виконавиця мегахітів «Точка на карте», «Феромоны любви» і «Безоружная» – нарешті-то їде до нас. Ми пам'ятаємо, як у 2010 її голос підкорив тисячі людей на «Євробаченні». Очікуємо подібного і у Вінниці.
 


Коли: 19
Де: Будинок офіцерів
Вартість: 150-300 грн


Любомир Мельник

Канадський композитор українського походження – Любомир Мельник, відомий як найшвидший піаніст на планеті, вперше виступить у Вінниці. Він здатний грати 19,5 нот на секунду кожною рукою, завдяки чому його музика виводить звучання інструменту на абсолютно новий рівень.
 


Коли: 25
Де: Обласна філармонія
Вартість: 100-300 грн
 

Оля Полякова

Уродженка Вінниці неодноразово визнавалася найкращою співачкою України. Останній раз у 2016 році. Звичайно ж суперблонда в кокошнику виконає свої безсмертні хіти «Шлепки», «Люли» та «№1». Не пропустіть.
 


Коли: 29
Де: ресторан Mont Blanc
Вартість: 250-850 грн

 

Жовтень

Святослав Кондратів

Знаний в Україні та світі скрипаль-віртуоз вперше відвідає Вінницю. Зібравши свій власний оркестр, Кондратів пише та створює для нього оранжування, а також є його керівником й диригентом. До речі, це єдиний оркестр в Україні, який виконує не чиїсь хіти, а створює власні.
 


Коли: 4
Де: Обласна філармонія
Вартість: 100-240 грн
 

НеАнгелы

Дві тендітні виконавиці з яскраво вираженими голосами не можуть не подобатися. Це саме той випадок, коли ви можете не слухати цей гурт або взагалі їх не знати, але як тільки заграє одна з пісень, ви автоматично почнете її підспівувати.
 


Коли: 14
Де: Будинок офіцерів
Вартість: 200-500 грн


Сргій Бабкін

Цей артист відомий широкому загалу ще з нульових. Його полюбили як учасника гурту «5’nizza», він знайшов багато прихильників і своєї сольної кар’єри. На рахунку виконавця десять студійників, серед яких кожен зможе знайти музику до вподоби. Тур присвячений 15-річчю творчості. Тож якщо ви фанат музики артиста, то готуйтеся, що на концерті отримаєте слова подяки на свою адресу.


Коли: 21
Де: Будинок офіцерів
Вартість: 200-500 грн


BRUTTO

Певно, що вже не існує людини, яка б не чула про білоруський панк-рок гурт «Ляпис Трубецкой», який у 2014 році перетворився на Brutto. Вінницька публіка вже неодноразово тішилася творчістю музикантів, які підкупають легкими та глибоко філософськими текстами. Ще один виступ точно не буде зайвим.
 


Коли: 22
Де: СК Нокаут
Вартість: 300 грн

 

Листопад

Павло Табаков

Виконавець їде у Вінницю з концертною програмою «Любов Жива», а оскільки Павла прийнято вважати невиправним романтиком, то його концерт – ідеальне місце для проведення часу із своєю другою половинкою. Про майбутні виступи співак сказав так: «Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях».
 


Коли: 13
Де: Обласна філармонія
Вартість: 100-290 грн


(Оновлюється)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up