Конкурс краси «Міс Вінниця - 2018» — красуні уже можуть подавати заявки на участь

Конкурс краси «Міс Вінниця - 2018» — красуні уже можуть подавати заявки на участь

Міські конкурси краси у Вінниці проводяться з початку 90-х років. З 1998 року їх незмінним організатором став міський Палац мистецтв.

Для самореалізації та самовдосконалення дівчат організатори роблять все. Фіналістки протягом півтора місяця займаються хореографією та дефіле, відвідують спортивний зал. Додайте до цього відвідування стоматологів, перукарів, візажистів, модельєрів і стає зрозуміло: наскільки насичена програма підготовки до фіналу конкурсу. Але, якщо взяти до уваги, що всі заняття – безкоштовні, а ще й до цього всі фіналістки отримають безліч подарунків – варто для себе, дорогої, помучитись.

Слід додати, що наш конкурс, чи не єдиний, де дорогоцінна корона переможниці щороку робиться за окремим дизайном і назавжди віддається новообраній міс.

Не випадково наші дівчата ставали переможницями та призерами національних конкурсів краси «Міс Україна» та «Королева України».

Окремо запитують про журі конкурсу, тому трішки про систему суддівства.

У відбірковому турі до складу журі входить 13-15 чоловік, половина з яких – представники засобів масової інформації. Голосування відкрите. При такій кількості членів журі, сума суб‘єктивних думок переходить у досить об‘єктивний вибір шістнадцяти фіналісток. Все як на політичних виборах: чим більше людей охоплює соціологічне опитування, тим менша похибка в результатах.

У фіналі – зазвичай сім досвідчених членів журі. Вирішальне слово – у представника Національного конкурсу «Міс Україна». Тому що для всіх – головне, щоб наша переможниця гідно представила м. Вінницю на конкурсі «Міс Україна».

Також у лютому планується проведення 4-го благодійного аукціону. Кожна з учасниць фіналу виготовляє «hand made» вироби, які продаються. Всі зібрані кошти передаються на потреби вінничан, які служать в зоні АТО.

За три попередніх аукціони було зібрано близько 120 тис. грн.

Отже, якщо Ви – молода незаміжня дівчина віком від 16 років, бажаєте краще виглядати, зав‘язати нові знайомства, отримати масу нових, позитивних вражень, тоді Вам до нас.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 18 січня 2018 року в міському Палаці мистецтв.

Загальний подарунковий призовий фонд конкурсу складає більше 100 тис. грн.

Довідки за тел. 27-66-84.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up