Конкурс краси Miss Bikini пройде у Вінниці (Новини компаній)

Конкурс краси Miss Bikini пройде у Вінниці (Новини компаній)

4 серпня у заміському комплексі «Butterfly» вдруге пройде яскраве та запальне шоу за участю найкрасивіших та сексуальних дівчат міста – Міss Bikini 2018.

Кастинг на участь у конкурсі пройшли десять найкращих дівчат. У конкурсі беруть участь професійні спортсменки, моделі, дівчата які не лише гарні ззовні, а які мають цікаві захоплення, подорожують, знають різні мови, розвиваються, прагнуть до своєї мети та бажають своїми вчинками змінити Світ на кращий! Дівчата будуть змагатись за титул Miss Bikini 2018! Переможниця отримає у подарунок коштовності від ювелірного дому Kimberli, який є Генеральним партнером заходу.

Наразі учасниці готуються до конкурсу. Щодня тренуються у найкращому фітнес центрі «PowerPlace», беруть участь у фотосесіях, проходять уроки дефіле, готують виходи. Організатори конкурсу дають чудову можливість учасницям, продемонструвати вміння поєднувати у собі чаруючу зовнішність, спортивне доглянуте тіло, кмітливість та добре любляче серце кожної з конкурсанток! На дівчат чекають неперевершені емоції, подарунки та сюрпризи!

Протягом вечора дівчата будуть дефілювати біля басейнів у вишуканих сукнях від талановитого дизайнера Alexandra Khedoyan, у купальних костюмах від укаїнського бренду Anabel Arto та вишуканій білизні Victoria`s Secret. У рамках конкурсу пройде показ круїзної колекції від бутіку Panna. Кожний вихід дівчат будуть підкреслювати дизайнерські прикраси. 

Відео дня

Цьогорічний склад журі можна назвати зірковим! 

Влад Сакін - відомий український продюсер та управляючий партнер plannershow.biz

Ліля Кіш - українська Барбі, ведуча, співачка, акторка, модель. 

Нейба - співачка, модель. 

Валентин Порохняк - відомий вінницький фотограф. 

Микола Міщенко - власник агенства нерухомості.

Для гостей конкурсу, організатори готують сюрпризи, подарунки та цікаву шоу програму. Запрошені зіркові гості – відомі співачки Ліля Кіш та Нейба – гурт «Пантерас». Талановитий актор, ведучий та шоумен - Сергій Комаровський. Жива музика, танці, стильні фотозони, вогняне шоу. Після офіційної програми на наших гостей чекає afterparty. 

Вхід по запрошенням! 
Встигни замовити запрошення за номерами: 097 5256885 або 097932 10 26
Живий звук! 
Початок о 19-00

Наші конкурсантки:

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Мотрунецька Тетяна

«Для мене важливі відчуття та емоції, постійне самовдосконалення та різносторонній розвиток, як духовний так і фізичний».

Творча людина. Надихає та приносить задоволення художня творчість, поезія, природа та музика. Захоплює східна культура, медицина та психологія.
Вегетаріанка вже понад 15 років. 7 років займалася фітнесом та легкою атлетикою. 

«Велоспорт - моє хобі. На даний час тренуюся у спортивному залі для формування витонченої фігури, щоб гідно представити Вінницю на чемпіонаті України та Європи по фітнесу та бодібілдингу. 
MissBikini - це можливість спробувати та розвинути себе у сфері моделінгу та фотографії. Це спроба поєднати жіночу красу та спорт, можливість показати людям, що жіночий бодібілдинг - це дуже жіночно, гарно та заслуговує уваги».
Прекрасна володарка стрункої талії, шарму та загадковості.

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Котвіцька Галина - 23 роки 

Прямолінійна, специфічна, сильно вперта та цілеспрямована. Має дві вищих освіти: економічну та юридичну, та за жодною не працює. 

Все життя прагне бути незалежною, тому має свій маленький бізнес в сфері краси. 
Займається спортом, любить активно відпочивати, ніколи не сидить на місці!
Модель, оптиміст, амбідекстр!

«Краса повсюди, і вона повинна врятувати світ» 

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Сіранчук Олена 

«Заміжня. Маю донечку 5 років. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю вчитель української мови та літератури зі знанням зарубіжної літератури та англійської мови. 
Люблю екстремальні види спорту (наприклад стрибки з парашутом).
Люблю подорожувати та читати. Також знайомитись з новими людьми вивчати їх, відкривати їх внутрішню сторону, що схована від всіх.
Інколи до мене приходить натхнення і я пишу вірші про кохання.
Завжди готова всім прийти на допомогу. Мене всі знають, як позитивну та добру дівчину. Допомогаю дитячому будинку, який знаходиться на Барському шосе: дитячими речами, іграшками та солодощами».

«Я - Модель! І мені це подобається. Модельна школа "Грейс" вже друга модельна школа, яку я закінчила. На мою думку ніколи не можна зупинятись на досягнутому. 
Є у мене ще одна мрія: закінчити курси екстремального водіння і прийняти участь у гонках, щоб отримати незабутні враження.
Прийшла на конкурс, щоб познайомитись з новими не менш красивими подругами».

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Джойс Коба - 20 років

Займається професійно легкою атлетикою на протязі десяти років. Майстер спорту міжнародного класу, Чемпіонка Європейського відбору, Срібна призерка других юнацьких Олімпійських ігор, Чемпіонка Європи 2017 року.

«Спорт - це моя робота, яка приносить мені задоволення і натхнення на майбутнє, а також це можливість побачити світ, ознайомитись з різними культурами. За свій час я побували в різних куточках, побачила близько 15 країн. Тому обожнюю рухливий стиль життя, люблю подорожувати, активно відпочивати, а також люблю іноземні мови (спілкуюсь англійською, вивчаю іспанську). Вже на протязі 3-х років рекламую спортивний одяг Nike, а зараз вирішила займатись паралельно модельним бізнесом. 
Конкурс - це спроба проявити себе і можливість зрозуміти, що таке модельний бізнес яким планую займатись»

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Хамровська Вікторія - 23 роки

Обожнює танці, займається poledance, poledanceexotic, неймовірно активна, не любить сидіти на місці.
Полюбляє подорожувати, вивчати культури інших країн
За фахом фінансист, але в душі добра і творча особистість. 
Обожнює тварин: має чотирилапих улюбленців. Відстоює їх права в суспільстві, допомагає притулкам, а також безхатченкам знайти сім’ю.
В майбутньому планує створити свій власний притулок для тварин.

«На конкурс прийшла звісно за перемогою! Знайти нових друзів, отримати досвід і знання. В людях найбільше цінує чесність і доброту. 
Це велике досягнення приймати участь в конкурсі Miss Bikini 2018 👑 де я можу заявити про себе і показати на що здатна».

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Сотник Марина 

Марині - 18 років. Закінчила Вінницький технічний коледж з відзнакою. Займається легкою атлетикою та фітнесом. Грає на фортепіано. Модель, фотомодель. Обожнює книги Стівена Кінга.
Мріє стати «Міс Світу» та створити свій власний бренд одягу. 
«Якщо ти можеш щось уявити - ти зможеш цього досягти!».

Участниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Ольга Григорук

Ця шикарна дівчина - лакто-вегетаріанка;
хобі - bellydance;
цікавість/інтерес - ведична психологія;
досягнення - постійна робота над собою, комплекс перфекционістки;
мрія - знайти кохання.

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Хакбердієва Світлана 

21 рік - гримуча суміш української, вірменської та дагестанської крові.

«Журналіст з 4-річним стажем, працюю на одному з міських інформаційних порталів, пишу новини про Вінницю та вінничан. Прийшла на цей конкурс, бо зрозуміла, що пора не лише висвітлювати в пресі інших, а й самій створювати інформаційний привід. Як ніхто інший знала, що 4 серпня найспекотніший день літа, оскільки моя друга робота - ведуча прогнозу погоди на одному з Вінницьких регіональних каналів».

«У вільний час займаюся танцями та акробатикою на повітряних полотнах. Вільно розмовляю українською, російською та англійською мовами, наразі вже другий рік вивчаю арабську. Мрію стати інтернаціональним спеціалістом в сфері журналістики».

Учасниця конкурсу краси MissBikini 2018 - Оленка Козуляк 

Оленці - 16 років. Перейшла на 2 курс торгово-економічного коледжу ВТЕК КНТЕУ. 

«Люблю спорт, вже багато років займаюсь великим тенісом. Один із моїх напрямків діяльності - благодійність, разом із СРВ (Студентська рада вінниччини) організувала свій благодійний проект «Перший крок до мрії». Також займаюсь моделінгом».

У 2018 році брала участь в конкурсі «Міс ВТЕК КНТЕУ» та здобула перемогу у ньому.

«Моя мрія - стати моделлю світового рівня та відкрити свою модельну школу. Також я активний учасник громадського життя СРВ».

Учасниця конкурсу краси Miss Bikini 2018 - Мельничук Юлія

Весела, непосидюча, енергійна та цілеспрямована.
Займається спортом та фітнесом.
Модель, фотомодель.
Любить подорожувати та створювати нові цілі у своєму житті.
Мріє стати відомою моделлю та створити своє модельне агентство.
«Краса дівчини завжди відбивається в її очах»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up