Кращі літні тераси Вінниці

  • 4411

Де у Вінниці сможна посидіти теплим літнім вечором з комфортом на свіжому повітрі? Випити чашку кави чи прохолодний коктейль у затінку? Ми підібрали для вас огляд найзатишніших терас міста.

...

  

Ресторан "ТИФЛІС"

 

Адреса: Вінниця, вул. Театральна, 20 
Тел.: (068)777-27-27, (063)777-27-27
Доставка: (093) 777 27 27
Сайт: tiflis.vn.ua 
Час роботи: 8:00-02:00

Тепер для вінничан — ще більше приємних і смачних моментів, ще більше задоволення і хорошого настрою — в ресторані «Тифліс» працює літня тераса.  

Тераса – ідеальне місце для ділового обіду чи романтичної вечері, корпоративного чи сімейного відпочинку. Зелень, чудова музика, кальян, мангал, свіже повітря та незмінно багате меню зі страв традиційної грузинської кухні, здатні створити приємну атмосферу до будь якого заходу чи події, або просто зробити хороший день ще кращим. 

Відгук: В Виннице очень мало достойных заведений. Только поэтому Тифлис может войти в 5-ку лучших. Идеальное месторасположение. Еда вкусная, но очень простая.

Залиште свій відгук про ресторан «Тифліс»


 

Паста-бар «T'amero»

 

Адрес: вул.Театральна, 24
Тел.: +38 068 043 47 47
Время работы: с 10:00 до 00:00
Сайт: tamero.com.ua

Желающим спрятаться от городской суеты стоит посетить уютный дворик T'amero, где можно на время забыть про сумашедший ритм жизни, наслаждаясь прохладительными напитками, вкусными блюдами и прекрасной атмосферой. 
На террасе много живой зелени, которая создает тень и легкую прохладу. Терраса находится под навесом, который укроет вас от палящего солнца или внезапного дождя. 
Неизменно рекомендуем попробовать одну из изюминок ресторана: м'ясо на камнях, домашнюю пасту или пиццу, которая выпекается в дровяной печи. 
Живые цветы, летний теплый воздух и блюда легкой итальянской кухни  - идеальное сочетание как для семейного отдыха, так и отдыха в кругу друзей.


 

Ресторан «ПАНОРАМА»

 

Адрес: пр-т Космонавтов 30-а, 10 этаж
Тел.: (063)129-48-05, (096)460-60-54, (0432)508-800
Сайт: www.panoramavin.vn.ua
https://www.facebook.com/panorama2013/
https://www.instagram.com/restaurant_panorama_vin/
Время работы: 12:00 - 24:00

 

Что может быть приятнее отдыха на высоте птичьего полета ?!

Ресторан "ПАНОРАМА" с удовольствием подарит вам прекрасный вечер у себя на ЛЕТНЕЙ ТЕРРАСЕ, да еще и с непревзойденным видом на любимый город Винницу!

С нетерпением ждем вас!


Ресторан «Старий замок»

 

Адреса: с.Агрономічне,6 км.Гніванського шосе 
Тел.: (0432)69-45-14, (097)251-19-21
Сайт: https://20.ua/vn/restoranyi-kafe-baryi/restoranyi/staryiy-zamok.html

Стилізований під середньовічну фортецю готельно-ресторанний комплекс «Старий Замок» зустрічає гостей на виїзді з Вінниці в сторону Гнівані, на околиці села Агрономічне.
На літньому майданчику— криті веранди для відвідувачів нашого ресторану и банкетна літня зала на 120 чоловік.
 
Украінська та європейська кухні з акцентом на м'ясо. Ковбаски та різні копченості власного виробництва. Все готується у печі.

В комплексі є сауна та три готельних номера.

{reviews_20ua id=18|}


Салат-бар «Salatoff»

 

Адрес: ул. Кропивницкого, 7
Телефон: (068) 005 94 92
Cайт: salatoff.20.ua
Время работы:  ПН-ЧТ с 10:00 до 22:00, 
ПТ-СБ с 11:00 до 23:00

Получите новые впечатления и вкусно покушайте в салат-баре «Salatoff», который удобно расположен в центре города. 
 

У нас:
Авторская кухня с изысканной подачей блюд — готовим только со здоровых и свежих продуктов.
Широкий выбор безалкогольных напитков и десертов, блюд из морепродуктов, мяса и овощей.
Оригинальный интерьер - интересная фотозона, где можно пофотографироваться и надолго оставить у себя память об этом замечательном месте.
Летняя терраса - отдыхайте с комфортом на свежем воздухе, а в вечернее время мы согреем горячим напитком и мягким одеялом.


Постоянным клиентам предусмотрены скидки

Відгук: Заведение просто супер,персонал и кухня на высоте!!!!

Залиште свій відгук про салат-бар «Salatoff»


 

Гриль-бар «Вінницька реберня»

 

Адреса: вул. Київська, 3а
Тел.: 0630360445
Сайт: https://20.ua/vn/restoranyi-kafe-baryi/kafe-baryi-pitstserii/vinnitska-rebernya-kafe.html
Графік роботи: 12:00 - 23:59

«Вінницька реберня» – це новий та єдиний Вінниці гріль-бар на воді, де готують найсмачніші реберця у Вінниці.

Заклад розташований на узбережжі річки Південний Буг, а точніше, він стоїть на самій воді.
Смачна кухня, страви якої готують кваліфіковані професіонали. Серед відвідувачів попитом користуються підсмажені реберця у медовому соусі, які готуються на відкритому вогні. 
Пивна карта пабу славиться своїм різноманіттям. Пиво, представлене тільки крафтовими сортами з невеликих пивоварен. Є темне, живе, світле лайт, світле лагер.
В наявності літня веранда, де можна попити пива і подихати свіжим річковим повітрям. 

У закладі діє цікава акція – за фото з нашим хeштeгом #vinnytskarebernia, ви отримаєте знижку 5%. Відвідувачі пабу мають змогу користуватися безкоштовним Wi-Fi.


 

Ресторанний комплекс «Ренесанс»

 

Адреса: вул. Салтикова-Щедріна, 131
Тел.: 098-00-388-30
Сайт: https://www.facebook.com/RKRenessans/
https://www.instagram.com/restoran_renaissance_vinnytsya/
Час роботи: 11:00 - 00:00

Ресторанний комплекс «Ренесанс» вітає гостей на затишній ЛІТНІЙ ТЕРАСІ. Розслаблююча музика, живі квіти, дзвінкий фонтан, усамітнені альтанки, неповторне європейське меню створюють незабутню атмосферу ніжного вечора.

Це місце для тих, хто хоче побути далеко від шуму великого міста, в той же час залишаючись на одній хвилі з його ритмом. 

Щиро запрошуємо!

«Ренесанс»- мистецтво досконалого смаку!

Відгук: Праздновали в этом ресторане юбилей. Все очень понравилось: и интерьер, и блюда, и обслуживание. Теперь все торжества будем отмечать только в этом ресторане.

Залиште свій відгук про ресторан «Ренесанс»


Ресторан мексиканської кухні «КАКТУС»

 

Адреса: вул.Пирогова, 151-А
Тел.: 53-67-21 , (097)007-11-07
Графік роботи: з 11-00 до 23-00
Сайт: kaktus.0432.ua

Ресторан мексиканської кухні «Кактус» давно зарекомендував себе як місце для приємного відпочинку на природі. 
Влітку тут і дорослі і діти можуть не тільки насолодитися красою території з альтанками над водою та смачними стравами на мангалі, а й зайнятися спортивною рибалкою. 
Діти забавлятимуться на дитячому майданчику та споглядатимуть красу озера з рибками та дикими качками.

- приємна музика
- зручне паркування
- доставка їжі


Ресторация «Гостинный пан»

 

Адрес: г. Винница, ул. Генерала Арабея, 3а
Тел.: 52-08-58, 67-17-17, (097)015-99-65
Сайт: gostunnuy-pan.vn.ua

Ресторация "Гостинный пан" расположилась на тихой и спокойной улице г. Винницы – улице генерала Арабея, где перед Вами распахнутся высокие резные врата, приглашая в, ранее Вами невиданный, мир польского средневековья.
Не смотря на то, что ресторан находится в черте города, в нем уютно, тихо и спокойно, как в загородом домике. На его территории расположились два деревянных летних и два зимних домика, а также большой мангал и комфортная терраса. А если Вас интересуют банкетные залы, «Гостинный пан» может предложить Вам сразу три: зал на 80 человек, а также два зала поменьше – на 20 и 12 гостей. Вас поразит комфортная, изысканная и уютная атмосфера каждого зала, Вы сможете расслабиться и отдохнуть. Ну а когда на стол подадутся блюда – не один гурман не останется равнодушным.
Почему же мы так горды своими кулинарными шедеврами? Все наши блюда пронизаны польским духом и традициями. У нас готовят бесподобный польский бигос, который издавна считался символом польской кухни. А на закуску – голока в пиве –  и Вы запомните этот день навсегда!

Мы приглашаем Вас в мир польских традиций по-украински!


Кафе «Чехов»

 

Адрес: Немировское Шоссе, 6
Тел.: (067)945-92-30 
Сайт: https://20.ua/vn/restoranyi-kafe-baryi/kafe-baryi-pitstserii/chehov-kofeynya.html

Лето - время отдыха и ароматного шашлыка!
Погода бывает переменчивой и планы отдыха на природе могут сорваться. НО! В "Чехове" всегда все как надо! 
У нас всегда уютно и приятно пахнет блюдами с открытого мангала. Свежий воздух и живая музыка помогут вам расслабиться и полностью окунуться в атмосферу летней безмятежности.

«Чехов» открыл новую летнюю площадку, где места хватит всем! А необычный интерьер точно придется вам по душе.

Хотите отдыха? Добро пожаловать в «Чехов»!


 

Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про кафе, бари  та ресторани на сайті top20.ua. top20.ua - ваші відгуки про послуги у Вінниці.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up