«Кращий художник/The best artist 2018»: в очікуванні яскравого фіналу! (Новини компаній)

«Кращий художник/The best artist 2018»: в очікуванні яскравого фіналу! (Новини компаній)

Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник/The best artist 2018» зібрав у Вінниці найталановитіших митців із семи країн світу.

Знайомтесь - Карен Агамян, Євгенія Божко, Давид Іванішвілі, Неллі Кірман, Людмила Коваль, Антон Ковач, Дмитро Кравець, Олена Ляйтнер, Олеся Рибченко, Закир Сабіров, Володимир Свачій, Світлана Сорока, Михайло Спорнік, Жанібек Суйунбеков, Анна Сушарник, Назарій Третяк, Чи Шаотін, Злата Шишман, Валерій Шматько, Аваз Шарипов, а також ідейний натхненник конкурсу Володимир Козюк.

Саме їм випала нагода увічнити на своїх полотнах неповторну красу Вінниці та Подільського краю, змагаючись за звання "Кращого художника-2018". 

Широкий резонанс конкурсу серед усього іншого викликаний нечуваною досі розмаїтістю його організаційної палітри. Вінничани щодня зустрічають на вулицях міста захоплених творчістю майстрів у однакових малярських фартухах із написом «Кращий художник/The best artist 2018». Але не кожен знає про детальний перебіг пленеру. А він захоплююче цікавий!

Перший день конкурсу передбачав офіційне привітання, знайомство з містом та його гостинними мешканцями, оглядову екскурсію та приємну дегустацію у винному погребі "Гостевії". 

Другий день, 6 червня, був максимально присвячений творчій роботі майстрів. Від самого ранку кращі художники світу працювали на різних локаціях Вінниці та переносили на полотна свіжі враження від нашого чудового міста. 

На третій день Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник/The best artist 2018» учасників настільки захопили подільські краєвиди, що вони присвятили малюванню майже увесь день. Працювали художники 7 червня на обраних локаціях у селі Печера, що пишається своїми традиціями та історією, надихалися місцевим колоритом, простором, буянням природи. Організатори потурбувалися, щоб гостям був забезпечений максимальний комфорт і для праці, і для відпочинку. А на згадку про заміський вояж залишаться чудові фото та безліч приємних вражень від єднання природи та мистецтва.

Особливим для художників і всіх поціновувачів мистецтва став четвертий день конкурсу. У “Галереї ХХІ” 8 червня відкрилась персональна виставка одного з найтитулованіших учасників пленеру Карена Агамяна. Досі доробок талановитого художника зі світовим ім'ям в Україні широко представлений не був. Тож у вінничан з'явилася щаслива нагода першими познайомитись із його довершеними творами, які репрезентують не лише досконалу вірменську автентику, а й загальносвітові тенденції сучасного живопису.

А от 9 червня учасники Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник/The best artist 2018» надихалися не лише Вінницею, але й Браїлівськими краєвидами, а також завітали на екскурсію в музей видатного композитора Петра Чайковського, який знаходиться в палацовій споруді родини фон Мекків. 

Втім, конкурс триває. У планах організаторів ще багато цікавинок, які порадують митців та приємно здивують громаду нашого міста.

Нагадаємо, що нагородження переможців конкурсу «Кращий художник/The best artist» відбуватиметься в розважальному комплексі «Гостевія» 14 червня. Там усіх учасників чекають дипломи, цінні подарунки та інші відзнаки. А переможці отримають ще й спеціальну відзнаку виготовлену з коштовних металів - «Кращий художник/The best artist». У форматі нагородження буде присуджена й незалежна премія імені Валерія Гегамяна. 

А ще організатори підготували надзвичайно яскраву концертну програму за участю ведучого Сергія Комаровського.

Гостей заходу очікують виступи:

  • Віктора Бронюка – лідеру гурту «ТіК»;
  • Ігоря Грохоцького - переможця четвертого сезону шоу «Голос Країни» та Міжнародного пісенного конкурсу «Youth Vision-2016» у Баку;
  • Юлії Кувшинової – фіналістки першого сезону шоу «Україна має талант», суперфіналістки третього сезону шоу «Х-Фактор»;
  • Вікторії Ільчишеної - учасниці восьмого сезону шоу «Голос Країни»;
  • Станіслава Городинського – заслуженого артиста України;
  • Ірини Швець – народної артистки України;
  • Ігоря Юрковського та фольклорного ансамблю «Фанфари Купали»;
  • Народного ансамблю «Барвінок»;
  • Вінницького естрадного оркестру «ВінБенд»;

А ще показ від десяти кращих дизайнерів Вінниці та, звичайно ж, фінальний святковий феєрверк!

Медіа-партнер – Медія-корпорація «RIA»
Ювелірний партнер – «KIMBERLI»
Приймає та пригощає  –  «Гостевія»
Ексклюзивний партнер – Продюсерський центр «Некрасов»


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up