Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 11 та 12 серпня

Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 11 та 12 серпня
  • Ось і добігає кінця черговий робочий тиждень.
  • Якщо ви ще не знаєте, як проведе вихідні, ми підбрали для вас добірку цікавих заходів, які варти уваги.
  • Пропонуємо також огляд фільмів з трейлерами до кожного та розкладом сеансів.

Виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля»

У Вінниці до 2 вересня триває виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля».

Поділля – один з найважливіших регіонів у подіях Української революції. Тут впродовж 1917–1921 рр. неодноразово змінювалася влада, перебували урядові структури УНР, діяли регулярні війська та повстанці, гриміли криваві бої. У ці чи не найдраматичніші роки вітчизняної історії подоляни помітно відзначились у бойових діях, державотворенні та національно-культурному відродженні.

Відео дня

 

Персональна виставка художника Олександра Никитюка "ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ (ФІЛОСОФІЯ)"

У великій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею до 12 серпня 2018 року триватиме  персональна виставка Олександра Никитюка. Експозиція складається з таких форм сучасного візуального мистецтва, як живопис, інсталяція, відео, графіка, колаж та репрезентує авторський підхід митця до вирішення творчих завдань.

 

Активний відпочинок у картинг-клубі

Клуб з вікдритим картодром знаходиться за адресою: Вінниця, вул. Келецька 117Б ТЦ "Plaza park".

Сучасний парк машин, обладнання телеметрії, унікальна траса дають Вам максимум адреналіну за 10-хвилинний заїзд. Також у картинг-клубі "GT" найдовша і екстремальна траса в Вінниці, розроблена за рекомендаціями фахівців.

Картинг-клуб працює щодня! Субота - неділя - 12:00-21:00

Всі анонси від: Картинг-клуб "GT"

 

 

InstaFestival у Вінниці

У неділю, 12 серпня 2018 року у Вінниці відбудеться фестиваль для усіх інстаграмерів. Це буде  міський фестиваль для усіх, хто не уявляє свого життя без найпопулярнішої соціальної мережі. І для тих, хто захоплюється мобільною фотографією.

Ми запросимо крутих спікерів. Вони розкажуть учасникам фесту, як знімати дійсно красиві фото і зробити свій профіль класним. Але загалом це буде весела і яскрава тусовка. Гратиме музика, поставимо яскраві фотозони, облаштуємо лаундж-зону, можна буде випити мохіто, щось з’їсти і познайомитись з новими людьми. Усе неформально.

Всі анонси від: RIA hub

 

Вечірка #АЙРАНБИ

У неділю у нічному клубі SKYROOM відбудеться мега класна дискотека  #АЙРАНБИ.

Музичний супровід вечора забезпечать:

  • Andrey Nagorny;
  • Alex Sin;
  • Jonny P.

 Всі анонси від: SKYROOM

 

Виставка церковних старожитностей "Духовна вись"

У стінах Вінницького обласного художнього музею триває виставка виставки церковних старожитностей із приватних колекцій "Духовна вись" з нагоди відзначення 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України. Вона проводиться у Вінниці вперше. 

Основна тема виставки - історія Православної церкви на Вінниччині у ХІХ-ХХ ст.

Відвідати виставку можна буде безкоштовно до 17 серпня 2018 року.

 

Національна виставка-ярмарок "Індійське літо"

 

 

Персональна виставка Миколи Климовича

В академічній залі Вінницького обласного краєзнавчого музею відкрилася виставка заслуженого художника України. В експозиції представлено 17 творів самого майстра та найкращі роботи його учнів. Основною темою виставки є історія, духовність та традиції українського народу.

 

Виставка "Порцеляновий ренесанс України"

Серед українських митців є ті, хто обирає своїм «полотном» порцелянові вироби.

Олена Скицюк та Олена Кулик –донька та онука легендарної української художниці Марфи Тимченко, продовжують традиції вже всесвітньо відомого петриківського розпису.

Одеська художниця Олена Жернова та львівський майстер Олександр Опарій представляють вдалі спроби пост-традиційного переосмислення порцелянових розписів.

 

Огляд фільмів на вихідні

Розклад сеансів кінотеатру Коцюбинського:

Крістофер Робін       

Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін на порозі грандіозної пригоди! Хлопець виріс і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор – бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства – неповторний Вінні Пух…

 

Монстри на канікулах 3

Улюблені монстри вирушають у нову пригоду! Цього разу Дракова зграя запалює у морському круїзі на розкішному лайнері. На кораблі, розгортатимуться події, які перепсують немало крові наймогутнішому вампірові всіх часів. Гарантуємо подорож all inclusive: інтриги, таємниці, закляття, переляки, жарти і монстри на всі смаки.

 

Місія неможлива: Фолаут

Легендарна франшиза набирає обертів! Нові часи породжують нових злих геніїв, які володіють найсучаснішою зброєю і стають реальною загрозою для планети. Виклик, кинутий команді спецагентів на чолі з Ітаном Хантом (Том Круз), може стати їхньою останньою місією.

 

Мег

Після нападу невідомої істоти на міжнародну дослідницьку станцію, учені опиняються в пастці на дні Маріанської западини. Часу обмаль, тож на допомогу кличуть експерта із глибоководного занурення Йонаса Тейлора (Стейтем). Багато років тому він уже пережив схожу ситуацію: Тейлору довелось покинути свою місію та частину команди. І він досі не оговтався від сорому та безчесного звільнення. Тепер йому доведеться подивитись в очі своїм страхам та ризикнути життям, щоб врятувати людей із пастки та ще раз зіткнутись із велетенським хижаком.

 

«Неймовірні пригоди факіра»

Дитинство Ая (Джануш) пройшло в невеличкому районі на околиці Мумбаі. Скільки себе пам’ятає, він показував фокуси на вулиці. Коли його матері не стало, він вирішив здійснити її мрію і вирушити до Парижа. Тут хлопець зустрів красуню Марі (Береніс Бежо) і призначив їй побачення. Та потрапити на зустріч не судилося. Не маючи місяця для ночівлі, хлопець лишився на ніч в супермаркеті, у шафі. Хто ж знав, що шафу тієї ночі завантажать у грузовик і кудись повезуть. Так розпочалась дивовижна подорож факіра з Індії.

 

Темні уми 

Коли у підлітків починають розвиватися нові надприродні здібності, держава оголошує їх небезпечними та ізолює від суспільства. Шістнадцятирічна Рубі, одна з наймогутніших молодих людей за всю історію людства, тікає зі свого табору й приєднується до групи підлітків-утікачів, які шукають безпечного притулку. Незабаром члени цієї новоутвореної родини усвідомлюють: у світі, яким керують дорослі, що їх зрадили, втеча – не вихід, треба чинити спротив, об’єднувати зусилля, аби повернути собі контроль над власним майбутнім.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up