Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 28 та 29 липня

Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 28 та 29 липня
  • Якщо ви ще не запланували, як проведе вихідні, обирайте захід на свій смак у нашій добірці.
  • Пропонуємо також огляд фільмів з трейлерами до кожного та розкладом сеансів.

Субота, 28 липня:

Лекція-інтерактив "Як навчитись керувати особистими фінансами"


Лекція-інтерактив «Вмикай мозок!» - це унікальна подія в Твоєму місті, під час якої Ти отримаєш вичерпні відповіді на будь-які запитання з області грошей!

Вперше для Вас виступатимуть два спікера, які поєднають у своєму виступі тренди сучасного світу технологій та багаторічний досвід практичного та успішного керування капіталом.

 

Щосуботи заняття з живопису для дітей

Щосуботи о 10:00 заняття з живопису для дітей віком 4 - 7 років відбуваються у "The Format Територія неформальної освіти"

Відео дня
  • Вартість одного заняття - 110 грн.
  • Тривалість одного заняття: 60 хв.;
  • Деталі за телефоном:+38 098 992 92 58;
  • Адреса:вул.Архітектора Артинова, 38

Реєстрація за посиланням

Читайте також: Анонси спортивного тижня: радіоспорт, велоспорт, шахи, футбол
 

Виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля»

У Вінниці до 2 вересня триває виставка «Українська революція 1917-1921 років на теренах Поділля».

Поділля – один з найважливіших регіонів у подіях Української революції. Тут впродовж 1917–1921 рр. неодноразово змінювалася влада, перебували урядові структури УНР, діяли регулярні війська та повстанці, гриміли криваві бої. У ці чи не найдраматичніші роки вітчизняної історії подоляни помітно відзначились у бойових діях, державотворенні та національно-культурному відродженні.

Movie Club у Вінниці

Місце: Простір «Чердак»

Час: 20 година

Вартість входу незмінна: 40 грн

Перегляд відео англійською - один з кращих способів поліпшення сприйняття англійської мови на слух. Під час перегляду фільму ви слухаєте, як звучить жива мова, з якою інтонацією слід розмовляти, де робити логічні паузи і наголоси.

Подробиці читайте ТУТ   

 

Speaking Club у Вінниці

Місце: Креативний простір Артинов

Час: 12:30 година

Вартість: 35 гривень

Не пропусти збори розмовного клубу в Вінниці - Speaking  Сlub.

Будемо говорити про американську, іспанську та латиноамериканську культури!
Будемо говорити дуже багато, бо клуб - це 100% спілкування, де можна поговорити з носіями англійської та іспанської мови.

 

Неділя, 29 липня:

Леді на велосипеді - 3-й Вінницький велопарад

29 липня у Вінниці відбудеться 3-й Вінницький велопарад "Леді на велосипеді".
Зустрічаємось о 17:00 на Майдані Незалежності
Стартуємо о 18:00
Фініш о 18:30- Європейська площа біля Вежі. 

Цього року велопробіг  проходитиме у форматі веловечірки під назвою «У джазі тільки дівчата».

 

Вечірка #АЙРАНБИ

У неділю у нічному клубі SKYROOM відбудеться мега класна дискотека  #АЙРАНБИ.

Музичний супровід вечора забезпечать:

  • Andrey Nagorny;
  • Alex Sin;
  • Jonny P.

Подробиці читайте ТУТ.

 

 

Роликова арена в ТРЦ "Мегамолл"

«Роликова Арена» в ТРЦ Мегамолл є справжнім дивом сучасних технологій, яке неодмінно зробить дозвілля дітей та юнацтва більш змістовним, масштабнішим, доступнішим і, головне - безпечнішим.

На «Роликовій Арені» встановлено чотири спеціальні фігури для тренувань та демонстрації трюків. Відвідувачам запропонують послуги кваліфікованого інструктора, який навчить майстерності катання на роликах.

Площа ролердрому складає 1750 кв м. 

Подробиці читайте ТУТ.

 

Огляд фільмів на вихідні

Розклад сеансів кінотеатру Коцюбинського:

Брама

Містичний трилер «Брама» режисера Володимира Тихого створений компанією «Directory Films» за підтримки Держкіно. Фільм «Брама» — екранне втілення відомої п’єси Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів», що в постановках різних режисерів із шаленим успіхом пройшла на сценах українських і закордонних театрів.

Клуб молодих мільярдерів

Засновано на неймовірних реальних подіях!

Група багатих хлопців з Лос-Анджелесу у 1980-і вирішує провернути аферу, щоб швидко поповнити свої рахунки, але у цієї афери виявляються смертельні наслідки. У головних ролях Терон Едґертон, Емма Робертс, Кевін Спейсі та Енсель Елгорт.

 

Місія неможлива: Фолаут

Легендарна франшиза набирає обертів! Нові часи породжують нових злих геніїв, які володіють найсучаснішою зброєю і стають реальною загрозою для планети. Виклик, кинутий команді спецагентів на чолі з Ітаном Хантом (Том Круз), може стати їхньою останньою місією.

.

«Мачо на колесах»

  • Режисер: Франк Дюбоск
  • Жанр: комедія
  • В головних ролях: Ельза Зільберштейн, Франк Дюбоск, Олександра Ламі, Жерар Дармон

 

Монстри на канікулах 3

Улюблені монстри вирушають у нову пригоду! Цього разу Дракова зграя запалює у морському круїзі на розкішному лайнері. На кораблі, розгортатимуться події, які перепсують немало крові наймогутнішому вампірові всіх часів. Гарантуємо подорож all inclusive: інтриги, таємниці, закляття, переляки, жарти і монстри на всі смаки.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up