На пікніку RIA — розважалися, танцювали, вигравали

На пікніку RIA — розважалися, танцювали, вигравали
  • Протягом дня 28 червня RIA разом з величезною кількістю гостей святкували 25-річчя газети.
  • Погода посприяла, і територія парку Дружби народів біля Вишенського озера з ранку до пізнього вечора була епіцентром цікавих подій, смачних страв та приємних сюрпризів.
  • Виступи рок-гуртів, танцювальних колективів, робота аніматорів, та розіграш лотереї - таким запам'ятався цей день  

Уже з десятої ранку, біля Вишенського озера було багато дітей з батьками. Дитяча зона лише тільки почала працювати, а бажаючих розмалюватись аква-гримом, чи стати майстром з пісочної анімації під веселі конкурси аніматорів була ціла купа.

Доки діти пізнавали світ через творчість та веселі конкурси, пускали бульбашки та стрибали на батутах, дорослі куштували різну смакоту, яку пропонувала фудзона. Смажені на вогні реберця, шашлик, овочі гриль та, звісно, хот-доги спокушали запахом всю навколишню територію пляжу.

Відео дня

Подарунки за їжу

До речі, за кожну покупку у фудзоні гостям видавали лотерейні квиточки, які потрібно було кинути в акваріум (імпровізований лототрон). Протягом дня завдяки цим квиткам розігрували різноманітні подарунки. То ж, скуштувавши шашличку чи сосиску, можна було стати власником  діжечки пива "Радой", сертифікату на відвідування мотузкового парку, на рибалку в “Кльовому місці”, на вейкбордінг, на сети суш від “Sushiwin”, на відвідування кінопоказів, танцювальних та спортивних клубів. Найбільш везучий гурман став володарем путівки на двох до бази відпочинку “Зачароване озеро”.

Іван Лоботанов (86). Чоловік більше 20 років виписує газету RIA. У нього навіть є своя власна підшивка

Подарунки

Після третьої години дня, коли всі запрошені музичні колективи відіграли свої саунд-чеки, запрацювала головна сцена. Скаженною енергетикою та легендарними рок-хітами запалювала на сцені жіноча кавер-банда "Angry Girls". Це напевне єдина у Вінниці група, яка складається цілком з дівчат. Не менш цікаві емоції подарували музиканти кавер-гурту “Crossword”.

У перервах між виступами рок-гуртів та розіграшем призів, гостей свята розважали діти  танцювальних студій “New Stream” та “Art Fusion”. До моменту, коли на сцену вийшов лідер комік-трупи “Маски” Борис Барський, все навколо наче жило своїм життям. Хтось грався, хтось їв, хтось дивився виступи та чекав на призи, хтось навіть купався попри заборонну табличку. Але як тільки на сцені з’явився харизматичний вусань - все змінилося. Інші локації свята наче завмерли, потік уваги спрямувався в одну точку.

Сміх лунав над озером протягом усього виступу гумориста. І не важливо, про що Барський говорив, були це анекдоти, історії, вірші - все це викликало море позитиву та веселощів. Над жартами коміка сміялися дорослі, молодь і діти. Гумор поза часом - ось що це було. Після виступу Борис Барський спустився до шанувальників. Та відповідав на запитання. Зокрема, як так сталося, що на його жартах виросло не одно поколіня, а сам артист зовсім не змінився?

- Вампіри не старіють, - розкрив “секрет” своєї молодості Борис Барський. - Кожного повного місяця, в ніч з четверга на п'ятницю я виходжу на перехрестя і чатую… Хоча ні, не скажу, а то всі стануть молодими та гарними.  

Стосовно ж глядача, який з часом мав би змінитися, комік каже - ні. Адже якщо людина полюбляє та розуміє гумор, то не важливо, коли вона народилася, і скільки їй років. Після виступу, артиста дуже довго не відпускали прихильники, тепер у багатьох є фотка з Борисом Барським, а ще автограф та книжка з дитячими віршами.  

Виграти може кожен

Для участі в розіграші головного призу - поїздки на двох до Європи від туристичної компанії "Мер-Ка-Ба" потрібно було мати лотерейні квитки. Передплатникам газети RIA кур'єри доставили їх додому разом зі свіжим випуском газети. Усі інші могли передплатити газету в облаштованій промо-зоні прямо на пікніку.

Власником головного призу став 32-річний вінничанин Михайло Ратовський.Чоловік постійно і вже більше десяти років читає газету RIA, стільки ж часу її виписує. І кожен рік приходить на свято, сподіваючись виграти приз.

- Щастило мені одного разу, зо два роки тому я виграв сертифікат на каву в “Масаймарі”, - розповідає Роман. - А цього року - головний приз, це приємно! Тому раджу всім вінничанам читати газету, брати участь в лотереї, вигравати подарунки.

Після головного розіграшу на сцену піднялись хедлайнери святкового концерту, один з найкращих рок-гуртів України "Мотор'Ролла". І пікнік перетворився на величезний концерт біля озера. Протягом години гості свята підспівували солісту гурту, танцювали, замовляли улюблені пісні. І довго не хотіли відпускати зі сцени.

 

Партнери Дня RIA

Ексклюзивний партнер - Житловий комплекс "GREEN"S" - Життя в гармонії з природою!
Офіційний партнер Мер-Ка-Ба - мережа агенцій мандрів!
Офіційний партнер - Студия декора DEDEY DESIGN - яскравий акцент вашего свята!
Партнер - авто школа “Лідер”
Партнер - база відпочинку “Кльове місце”


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up