На пікніку RIA святкує свій 25-ий день народження і розігрує призи

На пікніку RIA святкує свій 25-ий день народження і розігрує призи
  • Усі разом з RIA 28 червня, на оновленій території парку Дружби народів біля Вишенського озера, відсвяткуємо 25-річчя газети.
  • На вінничан будь-якого віку чекає безліч цікавинок, смакоти та зірок.
  • І звичайно ж, подарунки, які іменинник традиційно розіграє серед своїх читачів під час святкування


 

Массово для всіх вінничан день народження RIA святкує останні 15 років. За цей час зі сцени читачів газети вітали Сашко Положинський, Оля Полякова, “Boney M”, Кузьма Скрябін, Гарік Кричевський, “Табула Раса”, “Веселые ребята”, “Синяя птица”, “Ляпис Трубецкой”, Олександр Онофрійчук та оркестр “Арката”.

Цьогоріч ювілейне святкування відбудеться за участі лідера комік-трупи “Маски” Бориса Барського. Скаженною енергетикою поділиться жіноча кавер-банда "Angry Girls". Цікаві емоції обіцяє несамовитий тverk від студії “Пластилін” та хард-рок від кавер-гурту “Crossword”. Протягом дня на сцені свята будуть запальні танці від студій “New Stream” та “Art Fusion”. Хедлайнером святкового концерту стане один з найкращих рок-гуртів України "Мотор'Ролла".

Для гостей пікніка редактор RIA Вадим Павлов проведе вікторину з історії газети, а журналісти поділяться цікавими фактами та планами на майбутнє. До речі, про “питання-відповідь”, деякі цікаві факти ви можете віднайти саме в цій статті.  Переможці цієї вікторини отримають сертифікати на 500 грн від мережі магазинів побутової хімії “Я - Господиня”

Відео дня

Для дітей - розваги
Починаючи з 10.00 і до 22.00 на території свята буде працювати дитяча зона. Найбільш гамірним вочевидь стане батутне містечко з восьми батутів. Об 11.00 для наймолодших читачів RIA ляльковий театр покаже казкову виставу “Котик та Півник”. З 14.00 розпочнеться “Дитяче свято” з аніматорами, конкурсами, флешмобами. Після цього малеча порине у світ мильних бульбашок, паперового паті та пісочної анімації.

Фудзона для всіх
Пікнік, це відпочинок на природі. Та головним атрибутом цього відпочинку все ж таки є поглинання усілякого смачного та смаженого на вогнищі. Пікнік від RIA не стане порушувати традицій, а скоріше додасть їм гостроти. Зокрема, всі гості зможуть спробувати справжню мексиканську кухню. Ну і, звичайно ж, гамбургери, хот-доги, овочі гриль, шашлик. А ще солодка вата, морозиво, тістечка, кава та пиво. До речі, серед відвідувачів фуд-зони партнери свята розіграють кілька діжечок пива.

Подарунки
Найприємніша частина святкування - подарунки. Головним призом цьогорічного Дня RIA стане поїздка на двох до Європи від туристичної компанії "Мер-Ка-Ба". Десятки не менш цінних та корисних призів також розіграють під час святкової лотереї. Дві путівки на двох до бази відпочинку “Зачароване озеро”. Сертифікати на рибалку в “Кльовому місці”, на вейкбордінг, на сети суш від “Sushiwin” на відвідування кінопоказів, мотузкового містечка, танцювальних та спортивних клубів. А також техніка, гаджети, різноманітні пристрої від компані “Party Phone”.

Можливість виграти
Серед усіх без винятку гостей свята буде відбуватись розіграш призів. Для участі у якому потрібно мати лотерейні квитки. Передплатникам газети RIA кур'єри вже, або ще доставлять їх додому разом зі свіжим випуском газети. Якщо ви досі не маєте лотерейного квитка, отримати його та шанс стати власником цінного призу можна безпосередньо на пікніку, там буде облаштована промо-зона.

Після свята на сайті 20minut.ua пройде он-лайн розіграш ще більше сотні призів серед передплатників газети RIA.


 

Партнери Дня RIA
Ексклюзивний партнер - Житловий комплекс "GREEN"S" - Життя в гармонії з природою!
Офіційний партнер Мер-Ка-Ба - мережа агенцій мандрів
Офіційний партнер - Студия декора DEDEY DESIGN - яскравий акцент вашего свята
Партнер - авто школа “Лідер"
Партнер - база відпочинку “Кльове місце”

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleg Burko

    Я за святкування, але мені здається що коли йде військовий конфлікт і гибнуть  люди цього робити не треба. А може ми вже не звертаємо уваги???
  • Валентин Порохняк

    Дощ завтра цілий день , план "Б" є ?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up