На ТБ покажуть скандальний серіал про Папу Римського (прес-служба «Інтер»)

На ТБ покажуть скандальний серіал про Папу Римського (прес-служба «Інтер»)

У п'ятницю, 20 квітня, о 22:00 на телеканалі «Інтер» – прем'єра найскандальнішого серіалу останніх років: італо-іспано-французької драми «Молодий Папа».

Десятисерійна картина оскароносного режисера Паоло Соррентіно розповідає історію наймолодшого в історії Папи Римського. Головний герой серіалу – американський кардинал Ленні Белардо, який в 47 років несподівано став главою католицької церкви. Цей пост він зайняв завдяки інтригам впливових кардиналів, які обрали молодого і не має зв'язків американця італійського походження з розрахунком маніпулювати ним в своїх інтересах.

Але з самого початку правління нового понтифіка всі їхні надії руйнуються. Белардо – людина ексцентричний, суперечливий, непередбачуваний. Чи то інтриган, то чи святий. І що на думці у одержимого манією величі скромника – зовсім незрозуміло.

Роль ексцентричного Папи Римського блискуче виконав актор Джуд Лоу («Анна Кареніна», «Шерлок Холмс», «Готель «Гранд Будапешт», «Відпустка за обміном»).

Відео дня

Перші чотири серії «Молодого Папи» дивіться на «Інтері» в п'ятницю о 22:00. Продовження серіалу вийде в суботу і в неділю о 22:30 (по три серії поспіль).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up