Поїде в Європу і радить: «Виписуйте RIA, читайте цікаві новини та вигравайте!»

Поїде в Європу і радить: «Виписуйте RIA, читайте цікаві новини та вигравайте!»

Вінничанин Михайло Ратовський став володарем путівки в Європу – головного призу, який розігрувався 28 червня на пікніку RIA в честь 25–річного ювілею газети.

В цьому році свій день народження RIA вперше відзначала разом з вінничанами в форматі пікніка на Вишенському озері.Як це було, ми розповідали в прямому репортажі.

Традиційно, і як було обіцяно в програмі, проводилася лотерея. А квитками служили пронумеровані запрошення.

Розіграш головного призу – поїздки в Європу на двох – відбувся ближче до вечора. Крутонули барабан, і став відомий щасливий номер квитка – 4258!

Відео дня

 

І ось на сцену запросили його власника. Хто ж він?

 

Ми познайомилися і представляємо вам – Михайло Ратовський, вінничанин, 32 роки, постійний читач RIA. Розповів нам, що дуже любить газету і виписує її більше 10 років. Які емоції відчуває після такої звістки?

– Виписуйте, читайте цікаві новини та вигравайте. Це все дуже чесно, – порадив вінничанам Михайло.

Махайло Ратовський (ліворуч) з лідером групи  «НЕ лізь БО вб'є»

 

За його словами, найулюбленіші сторінки – з матеріалами про економіку та Він і Вона. До того ж Михайло сказав, що кожен рік бере участь в розіграші призів RIA. І два роки тому вже вигравав сертифікат на 100 гривень на відвідування однієї з міських кав'ярень.

 

Нагадаємо, що після свята на сайті 20minut.ua пройде он-лайн розіграш ще більше сотні призів серед передплатників газети RIA!

Читайте також: 

На пікніку RIA святкує свій 25-ий день народження і розігрує призи

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up