Що чекає вінничан на фестивалі краси та стилю Beauty Wееkend (Новини компаній)

Що чекає вінничан на  фестивалі краси та стилю Beauty Wееkend (Новини компаній)

Поради стилістів, безкоштовні макіяж, зачіски, манікюр та оформлення брів, консультації косметологів, модні покази та розіграші подарунків! 

Все це чекає на вінничан 28-29 квітня на фестивалі Beauty Weekend. 

Пройде захід у ТРЦ Мегамолл (1-й поверх біля фонтану) з 10:00 до 21:00. 

Організатори заходу ведуча та організатор івентів Ольга Сольвар та голова ГО "HARVED-розвиток особистості" Анна Станіславенко розповідають, що на відвідувачів чекає багато цікавого та корисного. 

Щогодини на сцені фестивалю будуть проходити майстер-класи усіляких новинок сфери beauty. Глядачі зможуть дізнатись: що таке ламінування і ботокс вій та які брови у моді, поговоримо про новинки перукарської справи та особливості перманентного макіяжу, бажаючі зможуть на собі спробувати новинки косметології та манікюрної справи. 

На території beauty - містечка в режимі нон-стоп будуть працювати візажисти. Тож усі охочі зможуть робити макіяжі та зачіски, розпитувати про косметичні новинки та побачити, які матеріали використовують у своїй роботі професіонали.

Знайдуть на фестивалі цікаве для себе і чоловіки. Окремий куточок буде відведено під барбершоп. Будуть на Beauty Wееkend і авторські прикраси ручної роботи, і поради стилістів. 

Зокрема чекаємо у гості відомих вінницьких дизайнерів Олександра Очеретного та Світлану Теренчук. На сцені фестивалю вони дадуть інтерв'ю на тему: тренди сезону весна-літо 2018.

Не обійдеться і без модних показів. Розпочне підростаюче покоління модників. У перший день фестивалю свою нову колекцію представить магазин «Антошка». На другий день відбудеться показ магазину «Design for fitness». Це буде колекція жіночого одягу для занять спортом. На сцені уік-енду глядачі зможуть побачити танцювальний колектив ART FUSION та почути учасника Голосу Країни (7 сезон) Богдана Травінського, який презентує свою нову пісню під назвою «Потребую» та чудового виконавця Валентина Столярчука. Не обійдеться і без подарунків від учасників та партнерів. Розіграші відбудуться 29 квітня о 18:00.

Вхід на фестиваль вільний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up