Сергій Притула - про шанси Melovina на «Євробаченні», свій кінодебют і спогади з весілля Бронюка

Сергій Притула - про шанси Melovina на «Євробаченні», свій кінодебют і спогади з весілля Бронюка

У середу, 25 квітня, о 20.00 у вінницькому Будинку офіцерів Сергій Притула та «Вар’яти-шоу» презентують вінничанам свою нову концертну програму.

Про жарти, які треба слухати виключно наживо, зйомки у еротичній комедії «Секс і нічого особистого» під керівництвом жінки-режисерки, проблеми взаєморозуміння сучасних пар, американські плюси, які хотілось би запровадити в Україні, плани «Вар’ят» на вихід власного кіновиробництва, свою любов до «Євробачення» ще з 90-х і багато чого іншого Сергій Притула розказав у ексклюзивному інтерв’ю RIA/20minut.ua.  

Повернувшись зі своїх перших гастролей Сполученими Штатами Америки, «Вар’яти-шоу» розпочали великий український тур. У насиченому гастрольному графіку, коли щодня навіть не один, а часто – по два концерти поспіль! – Сергій Притула встигає зніматися у першій українській еротичній комедії «Секс і нічого особистого», сипати жартами у нових сезонах своїх численних телешоу і активно готуватися до «Євробачення-2018», яке стартує вже 8 травня.

Втім, навіть у такому шаленому графіку очільник «Вар’яти-шоу», найкращий телеведучий України знайшов час, щоб перед концертом у Вінниці поспілкуватися з RIA/20minut.ua.

- Сергію, саме ви будете коментувати цьогорічне «Євробачення»,. Напевне, ви вже почали ознайомлюватися з піснями й історіями цьогорічних учасників. Представник якої країни вас найбільше вразив? І як оцінюєте шанси нашого Melovina?

Відео дня

- Я зараз саме в процесі ознайомлення. Переглянув десь 15 учасників півфіналів. Поки нічого екстрацікавого не побачив. Традиційно сильні скандинави, традиційно багато знайомих мотивів у піснях. Наразі дещо вирізняється серед усіх представниця Ізраїлю - фактурна паничка з розвеселим треком. Але там той випадок, коли заспів сильніший приспіву. Тому не знаю, як це «вистрілить». А щодо нашого представника, то, думаю, не загубиться. Багато чого буде залежати не тільки від пісні, але й від номеру. Думаю, було б дуже добре залишити його у тій версії, яка була у фіналі національного відбору.

- Чи слідкували ви за «Євробаченням» до того, як почали вести Нацвідбори? І якщо були присутні, яке враження на вас справили закулісся/атмосфера конкурсу, коли він після перемоги Джамали проходив у Києві?

- Слідкую за «Євробаченням» ще з 90-х, коли українців там не було, зате дуже кумедно серед молодих виконавців виглядала Алла Пугачова (посміхається). Далі, звісно ж, стежив за виступами наших артистів. Але за лаштунками дійства ніколи не бував. Та і не прагнув.

- Для гарної дикції ведучі часто проговорюють скоромовки. Яка ваша улюблена? І які ще дієві методи знаєте, які порадили б для розвитку власної дикції/мовлення?

- Не знаю, може до логопеда звернутись.

- Ще одна приємна новина для усіх ваших прихильників – ваша участь у фільмі «Секс і нічого особистого». Чим вам запам’ятався найперший день зйомок стрічки?

- Тим, що колись мене запитають: «Якою була ваша перша фраза у кіно?», а я відповім: «Ми дуже хочемо пісяти». От такі пироги (посміхається).

- Як відомо, режисер картини – жінка. Працювати під керівництвом жінки вам легко?

- Директором «Радіо Тернопіль» була жінка, директором «Music Радіо» була жінка, гендиректором і генпродюсером Нового каналу на момент, коли я почав там працювати, були жінки. Керівниками творчих об’єднань, які виробляють «Хто Зверху?», «Страсті за Ревізором» та «СуперІнтуіцію» є жінки. Чорт забирай, навіть керівником телеверсії «Вар’яти-шоу» є моя дружина. Знаєте, я вже звик.

- Що, по-вашому, найчастіше стає на шляху порозуміння чоловіків та жінок у стосунках? Чи винайшли ви власний рецепт, як обходити «гострі кути» у стосунках?

- Зараз люди мало спілкуються між собою. Навіть у сім’ях. Багато часу з’їдають гаджети, соцмережі. Це головна проблема. Пари, які знаходять час для нормальної розмови, завжди знайдуть шлях до порозуміння.

- Оприлюднюючи графік нинішнього туру «Вар’ятів», на своїй сторінці у Фейсбук ви написали: «Не показуйте моїй дружині!» Скільки часу на гастролях проводите щодня у телефонних розмовах із коханою, щоб хоч трохи зменшити відчуття розлуки?

- Рівно стільки, щоб відчуття розлуки не виникало. У нас достатньо багато справ для обговорення в телефонному режимі: діти, робота, родина, ремонти тощо. 

- 10 років тому ви були ведучим на весіллі вашого вінницького товариша - лідера гурту «ТІК» Віктора Бронюка. Який теплий спогад маєте з того дня?

- Атмосфера свята. То було весілля, на яких я вже давненько не бував, хоча у 80-90-х таких було багатенько: село, шкільний спортзал, всі ці сільські бабусі в найкращих хустках, традиції. То було дуже світле дійство!

- Якщо підрахувати, скільки за всі роки ви «одружили» пар? І яке найбільш незвичне весілля з проведених вами вам найбільше запам’яталося?

- Не рахував. Запам’яталось багато різних, але я не маю звички розповсюджувати інформацію про івенти, на яких працюю ведучим.

- З «Вар’яти-шоу» ви нещодавно повернулися з перших гастролей у США. Чим вас вразила країна найбільше? І що із побаченого у Штатах ви найперше б запровадили в Україні?

- Вразила відсутність нормальної кави на заправках. А з побаченого я б найперше запровадив в Україні люб’язність у сервісі.

- Зважаючи на ваш дебют у повнометражному кіно, чи є плани у «Вар’яти-шоу» взятися за власне кіновиробництво?

- Є.

- У травні «Вар’яти-шоу» виповнюється 8 років. Як плануєте святкувати?

- На сцені ми в свій день народження. На сцені!

- Під час концерту «Вар’яти-шоу» 25 квітня вінничани вперше зможуть оцінити ваші стильні нові концертні костюми. Хто їхній автор?

- Дизайнер Іван Фролов.

- На концертах у своїх монологах ви традиційно розказуєте історії з власного життя. Відкрийте інтригу, про яку особисту пригоду розкажете у середу вінничанам, щоб усі зрозуміли, що концерт просто неможливо пропустити.

- Гумор доречний в конкретному місці, в конкретний час і на конкретну аудиторію. Те, з чого люди будуть сміятись у концертному залі, не завжди викликає сміх, коли читаєш це на шпальтах газет чи на інтернет-сторінці. Тому, хто захоче прийти, той прийде. Хто не захоче, тому якийсь жарт у цьому інтерв’ю не допоможе. У нас є добра традиція – ми завжди приїжджаємо з новою програмою, я вважаю, що це достатній аргумент, щоб не пропускати наші концерти.

Про вінницький концерт

Коли: 25 квітня о 20.00

Де: Будинок офіцерів

Квитки: на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Магігранду», «Петроцентру».

Про «Варяти-шоу»:

«Вар’яти-шоу» було створено у 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Очільник «Вар’ятів» – телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу «Вар’ятів» входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

«Вар’яти» – найгастролююче україномовне гумор-шоу країни. У 2017 році – 115 концертів, у 2016 – 122 концерти в Україні та закордоном.

Восени 2016 року відбулася прем’єра «Вар’яти-шоу» в ефірі Нового каналу. У листопаді 2017 року вийшов другий сезон телеверсії.

Офіційний сайт: http://www.varyaty.com/

Сторінка в FB: facebook.com/varyaty

Сторінка в Іnstagram: instagram.com/varyatyshow

Сторінка в Youtube: youtube.com/varyaty

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up