Скоро у Вінниці відбудеться фестиваль Інстаграму. Стати його зіркою можеш і ти!

Скоро у Вінниці відбудеться фестиваль Інстаграму. Стати його зіркою можеш і ти!

Є гарна новина для усіх, хто любить фотографію та Інстаграм. 12 серпня у Вінниці пройде перший InstaFestival. Чому варто стати учасником, розповідає організатор — Євгеній Блищик з компанії RIA Media.

— Розкажи про майбутній фестиваль. Це буде щось типу семінару? 
— Та ні. Це буде свято, міський фестиваль для усіх, хто не уявляє свого життя без Інстаграму. І для тих, хто захоплюється мобільною фотографією. Ми запросимо крутих спікерів. Вони розкажуть учасникам фесту, як знімати дійсно красиві фото і зробити свій профіль класним. Але загалом це буде весела і яскрава тусовка. Гратиме музика, поставимо яскраві фотозони, облаштуємо лаундж-зону, можна буде випити мохіто, щось з’їсти і познайомитись з новими людьми. Усе неформально. Ми хочемо, щоб ті, хто прийде на фест, відчули себе у своїй стихії. Десь так, як вони себе відчувають, заходячи в улюблений Істаграм у себе на смартфонах. 

— Де буде проходити фестиваль? 
— З місцем ще не визначились. Хочемо, щоб це був Open Air, адже на дворі літо. Ціну квитків зробимо доступною абсолютно для усіх. 

— А чому саме Інстаграм? Не Фейсбук, не Твіттер.
— Я сам фанат цієї соціальної мережі. Мене надихають Європейські та американські інстаблогери. Їхні профілі — це просто якась магія. Звичайні люди з допомогою мобільної фотографії перетворюють своє життя у мистецтво. Цікаво слідкувати і за профілями деяких вінничан. Таке враження, що вони живуть у якійсь паралельній реальності. У них виходить створювати неймовірно класні фото у нашому пострадянському місті. Як ви це робите!?)

— Тобто цей фестиваль не для тих, хто веде бізнес в Інстаграмі? Це для простих користувачів? 
— Це в першу чергу для тих, хто сприймає Інстаграм, як хоббі, як стиль і невід’ємну частину свого життя. Хто кайфує від самого процесу створення фото. Від коментів друзів та лайків. Але фестиваль точно буде цікавий і тим, хто використовує цю соціальну мережу для бізнесу. У багатьох виникають проблеми із створенням адекватного бізнес-профіля. А у нас збиреться багато людей, які поділяться власним досвідом, зможуть щось порекомендувати та допомогти. 

— Розкажи про спікерів. Кого ви запрошуєте? 
— Ми уже домовились з кількама топовими інстаграм-блогерами та фотографами Вінниці. Імена я поки називати не буду, але вже скоро ми представимо програму. Фотографи розповідатимуть про принципи і правила створення ідеальних світлин, побудову кадру, композицію, про правило золотого перетину тощо. Інстаблогери розкажуть про тренди, стилі, фільтри, як вигадати оригінальну ідею для свого блогу, як розкрутитись, набрати багато підписників. Покажуть, якими додатками для редагування фото вони користуються. Поділяться лайфхаками. 
Загалом, ми ще шукаємо спікерів і відкриті для пропозицій, від бажаючих виступити. 

— Тобто виступити на семінарі зможе будь-хто, кому є що розповісти про Інстаграм та фотографію? 
— Так, ми підготували відкрите онлайн голосування і просимо усіх інстаблогерів і професійних фотографів, які круто роблять свою роботу і готові поділитись знаннями — дочитуйте це інтерв’ю до кінця і одразу реєструйтесь. Ви нам потрібні!

Друзі, якщо ви знаєте класних інстаблогерів і професійних фотографів, надішліть їм це посилання, і переконайте зареєструватись. А потім голосуйте, щоб вони перемогли і стали спікерами Вінницького InstaFestival.
https://goo.gl/rVerce

 

— Будуть ще якісь спікери, окрім фотографів та блогерів?
— Так. Уже точно відомо, що буде візажист, яка розповість про правила візажу, щоб ваш образ на фото був просто неперевершеним. Запросили також дизайнера одягу —  Світлану Теренчук, вона розповість, як правильно поєднувати кольори в одязі, як приховати певні недоліки фігури чи, навпаки, підкреслити свою особливість. 

— Цікавий підхід. У тебе вже є досвід проведення подібних івентів?
— Так, я чотири роки в RIA займався організацією різних проектів. Найбільш відомі «Вінниця Біжить» і «Народний Бренд», а за останній рік —  це вечір «Ladies Night», бізнес-семінари по рекламі та школа маркетингу RIA.  Але iInstaFestival —  це інше... Це історія про любов до фотографії)

— З партнерами фестивалю уже визначились? 
— В процесі. Є кілька пропозицій. Але ми шукаємо спонсорів та партнерів, які зможуть презентувати свої послуги, або продавати на фестивалі їжу, напої, одяг… все що завгодно.  Якщо вам це цікаво, просто телефонуйте 063 799 99 74, ми відкриті до співпраці. Це буде вигідно для всіх, адже за рахунок підтримки підприємців ми зробимо дешевші квитки. 

Впевнений, це буде супер-івент. На один день ми зробимо Вінницю інстаграм-столицею. Чому ні? У місті багато креативної молоді. Тому, долучайтесь до нашої команди. Буде весело!

Мені вже навіть цікаво, скільки тисяч лайків  зберуть разом усі селфі зроблені на фесті :)


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oleg Voloschuk

    візажист розкаже про візаж. Дизайнер одягу - про поєднання кольорів в одязі. То я пропоную запросити ще Олександра Шемета - той розкаже як робити вино. А при чому тут фестиваль інстафото?
  • Павел Николаевич-Риэлтор

    Плюсую. Локации в студию!
  • Валентин Порохняк

    Уявляю фестиваль - всі сидять в інстаграмі )))

    Павел Николаевич-Риэлтор reply Валентин Порохняк

    Ты просто должен выступить на этом фесте, как фотограф. ИМХО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up