Стань переможницею «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018» (Новини компаній)

Стань переможницею «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018» (Новини компаній)

Початок осені порадує усіх вінничан неймовірою подією – справжнім святом краси, ніжності та грації. Адже 2 вересня в театрі ім. Садовського відбудеться фінал VI феєричного фестивалю творчості та краси – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018»!

Це яскраве шоу, на якому юні вінничанки змагатимуться за почесні титули і корони у трьох вікових групах та гран-прі фестивалю. А переможниці конкурсу як нагороду отримають незабутню подорож до Європи та унікальну можливість представляти наше місто на найбільш почесних та масштабних всеукраїнських і світових конкурсах краси.

Носити звання фіналістки фестивалю – висока та відповідальна місія. Протягом трьохтижневої підготовки учасниці отримують незабутній досвід роботи в команді, а також удосконалюють свої професійні навички: вчаться впевнено дефілювати по сцені, тренують пластику тіла та вміння виражати емоції за допомогою міміки та жестів.

Крім того, насичена розважальна програма дасть змогу конкурсанткам відволіктись від занять, активно відпочити і знайти нових друзів. Цікаві майстер-класи, екскурсії, пікніки та тематичні вечірки – лише невелика частина того, що підготували для маленьких зірок організатори.

Вже стало доброю традицією нагороджувати усіх дівчат ювелірними прикрасами, коронами, м’якими іграшками та спеціальними подарунками від партнерів заходу. Важливо й те, що увесь процес підготовки та день фіналу супроводжуватимуть фотографи та відеографи фестивалю, і кожен учасник матиме змогу зберегти прекрасні моменти своєї участі в конкурсі у вигляді професійних фото та відео.

Поспішайте долучити і вашу донечку до цього неймовірного свята краси, талантів і творчості!

Для реєстрації необхідно:

  • копія свідоцтва про народження;
  • 2 фотографії (портрет і повний зріст);
  • заповнити анкету

Реєстрація учасниць проходить за адресою Соборна, 8, студія PUDRA.

Далі на конкурсанток чекає живий кастинг, на якому дівчатам необхідно буде продефілювати перед професійним журі, а також продемонструвати свій талант у вигляді творчого номеру (Міні Міс), або презентувати модельне портфоліо (Міні Модель). Відкритий кастинг пройде 3 червня.

Організатори фестивалю «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018» 

Princess model agency.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up