Танці, співи та боротьба сумо. Вінничани показували таланти на День міста

Танці, співи та боротьба сумо. Вінничани показували таланти на День міста
  • У святкових локаціях в Центральному парку та на Європейській площі вінничани показували свої таланти
  • Традиційні розваги — співи та танці. Нестандартна програма — стрибки та сумоїсти
  • Чим запам’яталася перша половина святкування Дня міста-2017?

Удень, журналіст пройшовся від «Книжки» до скверу «Ліверпуль» через Центральний парк. Розказуємо та показуємо, що побачили під час святкування 654-го дня народження Вінниці.

На колишній алеї закоханих величезний натовп — вінничани та гості міста намагаються зробити селфі поряд з копіями 12-ти визначних пам’яток міста: з міні-Вежою, Аркою, Драмтеатром, Костелом капуцинів та іншими копіями споруд.

Далі, на території стадіону юнацької школи спорту проходить з десяток змагань. На полі грають в міні-футбол одразу дві команди. На батуті стрибають легкоатлети. А неподалік — стронгмени піднімають навантажені штанги, грають в хокей на траві та змагаються хлопці, що схожі на «сумоїстів».

Відео дня

Ближче до центру парку встановили сцену, де виступають танцювальні колективи. Вони показують запальні латиноамериканські танці, такі як самба, танго, сальса та інші. Пізніше, увечері, людей навчала як правильно танцювати одна з найталановитіших танцюристок України — Олена Шоптенко.

На вулиці Грушевського дітям дозволяли розмальовувати машини. А ближче до Європейської площі грали вуличні музики.

На Європейській площі стоїла сцена — локація фестивалю «Вінничани мають таланти». Під час конкурсу виявилося, що талановитих вінничанок набагато більше, ніж вінничан: дівчата співали, танцювали та показували номери з художньої гімнастики.

А на сквері «Ліверпуль» вінничани позували поряд з легендарними «The Beatles» та співали в караоке. І лазили у «підводному човні».

Нагадаємо, що зараз триває закриття святкування Дня міста. На площі Стуса виступають Олег Винник, Друга ріка та Hardkiss. Про це репортаж на сайті «20хвилин» буде незабаром.

Читайте також інші матеріали зі святкування Дня міста-2017:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up