В джазі тільки дівчата, або як пройшов другий день VINNYTSIA JAZZFEST

В джазі тільки дівчата, або як пройшов другий день VINNYTSIA JAZZFEST
  • Другий день цьогорічного VINNYTSIA JAZZFEST запам’ятається легендарним і гучним мюзиклом «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!», який зібрав повну залу театру ім. Садовського. Ми побачили постановку і зробили кілька коубів, щоб і ви перейнялися духом бродвейської вистави.

Влаштувати «джаз» на сцені до Вінниці завітали артисти Національної оперети України. І не просто завітали, а привезли одну зі своїх найкращих постановок – «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!»

До речі, важливим є той факт, що це перший випадок, коли з цією оперетою виїхали на гастролі.

Можливо вам вже знайома ця історія за шедевром світового кінематографу – «Some Like It Hot», де грає неперевершена Мерилін Монро, а також Тоні Кертіс і Джек Леммон і ви подумаєте, а що ж такого незвичайного можна побачити у цьому мюзиклі? Хіба можна перевершити гру самої Мерилін?

Можливо і ні. Але запевняємо, що понад півсотні артистів, яскраві наряди, живий оркестр, постійна зміна декорацій і чудові жарти, зробили цю вже культову історію про двох друзів-музикантів, Джо-Джозефіну та Джеррі-Дафну і красуню Душечку, не менш цікавою.

Нагадаємо, що історія починається з того, що Джо і Джеррі опинилися в скрутному фінансовому становищі і тепер вимушені шукати собі нову роботу.

Хлопці знайшли дві вакансії в джазовому ансамблі, але колектив жіночий, тому їх не прийняли.

Через якийсь час друзі випадково стають свідками розбирань між двома кланами мафіозі і їм ледве вдається втекти від бандитських куль.

Утім історія тільки починається, тому що ватажок одного з угрупувань вирішує попри все знайти і знищити свідків.

Ні в чому не винним хлопцям тепер терміново потрібно забиратися геть із Чикаго і вони приймають рішення переодягтися в жінок і стати Джозефіною та Дафною.

У нових образах вони і примикають до вже згаданого ансамблю і відправляються на гастролі до Флориди.

По дорозі вони знайомляться з солісткою колективу Душечкою, яка в мить зачаровує хлопців. При цьому обидва залишаються в жіночих образах.

Джо дізнається, що Душечка шаленіє від багатих чоловіків, тому по приїзді до Маямі він видає себе за мільйонера.

Паралельно цьому, у гру вступає справжній мільйонер на ім'я Озгуд. Щоправда за віком він годиться головним героям у дідусі. Але чоловік він самовпевнений, тому без зайвих слів і нічого не підозрюючи, запрошує Дафну на побачення.

Дізнавшись, що в Озгуда є яхта, Джо (Джозефіна) переконує Дафну (Джеррі) прийняти його запрошення.

І поки Дафна і Озгуд танцюють в ресторані, Джо із Душечкою проводять час на яхті мільйонера. Звичайно, що при цьому красуня думає, що яхта належить Джо.

У перший же вечір, Озгуд робить пропозицію руки і серця Дафні. Інша парочка також закохуються.

Тим часом мафіозі дізнаються, що свідки переховуються у Флориді, тому мерщій відправляються туди на пошуки втікачів.

Вони знаходять хлопців якраз під час їхнього виступу у складі жіночого ансамблю.

Музикантам доводиться бігти, але при цьому вони вирішують розповісти всю правду про себе Озгуду і Душечці.

Втім, красуня говорить, що любить Джо і без його уявних мільйонів. А Озгуд, дізнавшись про те, що насправді Дафна не дівчина, а чоловік, відповідає: «Авжеж, ніхто не досконалий».

На цих словах вистава закінчується.

Після вистави вінничани аплодували стоячи 

Читайте також:

 



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up