Від косухи до смокінга! Чим на концерті вражав Вінницю Олександр Пономарьов?

Від косухи до смокінга! Чим на концерті вражав Вінницю Олександр Пономарьов?
  • Вінницький концерт Золотого голосу України став вечором нескінченних сюрпризів і одкровень!
  • На концерт співак запросив героїв АТО, волонтерів та дітей з постраждалої від вибухів Павлівки.
  • Під бурхливі оплески представив талановитих земляків - вінничан, які працюють у його команді: режисера Влада Разіховського, що зняв новий вражаючий кліп «Полонений», та 10-річну Дарінку Красновецьку, котра стала єдиною дитиною, яка у новому турі співає на сцені поруч зі співаком.
  • Приголомшені силою надзвичайного голосу, вінничани двічі викликали Олександра Пономарьова на біс! Тож саме Вінниці народний артист подарував ексклюзивні прем’єри свого туру!

«Душа навиворіт! Я на цей концерт чекала аж ...20 років!»

«Вечір, який хочеться поставити на повтор!»

«Концерт неймовірний, безжалісно-емоційний та драйвовий!»

Відео дня

Вінничани продовжують ділитися своїми враженнями, засипаючи соціальні мережі відео та фото з нового концерту Олександра Пономарьова у Вінниці.

Побачити нове шоу «Полонила ти», послухати улюблені хіти і скупати у оплесках обожнюваного співака 9 жовтня у Будинку офіцерів зібралася повна зала.

«Знову хочеться побути рокером!»

– Привіт, Вінниця! Дуже скучив! – привітався Олександр Пономарьов, найпершою подарувавши глядачам пісню «Любов - війна», якій наступного року виповниться 10 років.

Початок був символічним, адже саме теми кохання, війни й патріотизму були головними на концерті Пономарьова.

Головний романтик України першу частину виступу відспівав у рокерській косухі.

– Знаєте, одягнув сьогодні косуху, бо знову мені хочеться побути рокером! Я не знаю, скільки витримаю без свого смокінга, який вже став моїм спецодягом. Але потримаюся трішечки, - жартуючи, зізнався Пономарьов. - Сьогодні для мене важливий концерт: у залі багато моїх друзів! Буду трішечки розповідати про них і для початку дам рокешника вам!

Даючи драйву, 44-річний Пономарьов не забував радувати шанувальників фірмовою лірикою і, презентуючи кожну наступну пісню, розповідав цікаву історію, пов’язану з її написанням.

Так, один з найпроникливіших своїх хітів «Чомусь так гірко плакала вона», народний улюбленець написав всього за дві години – одразу ж після того, як отримав листа із текстом від своєї шанувальниці. А пісню «Кохана» Пономарьову подарував його друг – соліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

– Я різні пісні співаю, але коли починаю експериментувати з важкими піснями, рок-музикою, яка мені завжди подобалася, людей це дивує, кажуть: «Що це з Пономарьовим стало?! З розуму зійшов чи що?!» І тоді я починаю тихенько давати задню. Хоча інколи хочеться поспівати щось інше, - говорить артист.

Оберемки квітів, вазон і «Хай буде мішка!»

- Мішка? Вау! Мені ведмедиків не дарували вже років 20! А чого, до речі?.. Хай буде мішка! – неабияк потішився подарунку від вінничанки народний артист України.

Крім білого плюшевого ведмедика оригінали-вінничани піднесли улюбленому артистові вазон і, звісно, засипали букетами квітів.

Навзаєм отримали дивовижний концерт, який став двома годинами суцільних мурашок по шкірі! До сліз і найтонших струн душі бринів, лився і звучав приголомшливий голос співака. Дійсно Золотий голос України! За понад 25 років - а саме стільки Олександр Пономарьов працює на сцені! – його голос здобув ще більшої сили, барв, відтінків і цього вечора розкрився перед вінничанами на повну силу.

Працювати виключно наживо – принцип, якому Олександр Пономарьов ніколи не зраджує. Тим іще більш глибшими і вражаючими були почуття, які переповнювали всю залу: дехто навіть не стримував сліз щастя…  

Концерт Олександра Пономарьова у Вінниці взагалі нагадував магічну машину часу, завдяки якій глядачі здійснили подорож українською піснею - від 90-х до сьогодні. Всією залою, як злагоджений хор, співали «Зіроньку», «Варто чи ні», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Він чекає на неї», «Не стидайся, то твоя земля» - пам’яті Кузьми «Скрябіна», «Чорнобривці» та «Доня моя», присвячені усім матерям і донечкам.

Особливими сюрпризами стали «Серденько» і «З ранку до ночі» - найперші хіти, які після більш ніж 10-річної перерви Олександр Пономарьов знову вирішив повернути у свій репертуар, надавши пісням друге життя.

Попри особливу любов до золотих хітів, тепло і щиро вінничани вітали й прем’єри: пісні «Легко-легко», «Безкрайні кілометри висоти», «Весна» і «Полонений» - без перебільшення, найгучнішу прем’єру осені, яка сколихнула весь український шоу-бізнес. Вражаючий кліп на цю пісню нині б’є рекорди переглядів, очолює хіт-паради музичних телеканалів і, скоріше за все, у грудні буде боротися за звання «Кліпу року» премії M1 Music Awards-2017.

Вінницькі у команді Пономарьова. І в турі співають, і кліпи знімають!

- Пісня «Полонений» дуже важлива для мене. За назвою цієї пісні я назвав нинішній тур,  - поділився Олександр Пономарьов. – Мені дуже довго не писалося. На мене так вплинула війна у нашій країні, що зовсім не до співу було. Ні співати, ні писати не хотілося - депресивний стан… Я дуже переймався цією ситуацією і буду це робити далі. До тих пір, поки ми не переможемо!.. Але, говорячи з друзями, які служили і служать у зоні АТО, вони весь час питали: «Де ти, Саня? Чого пропав?». Я пояснював, що якось не до співу, а вони переконали: «Навпаки! Давай, їдь у тур! Зви наших пацанів, їхніх дружин! Нехай вони відпочивають, хоч якось відволікаються». Це мене спонукало поїхати у тур, а потім Боженька управив і я за 20 хвилин написав пісню «Полонений». Як я це зробив? До цих пір не розумію! Як під диктовку писав!.. Вона дійсно дуже важлива для мене!

Відкриттям для вінничан стало те, що кліп до пісні, який є справжнім міні-фільмом і не залишає байдужим жодного, хто його дивиться, зняв наш земляк – режисер Влад Разіховський. Саме напередодні він святкував день народження, а на концерті Олександра Пономарьова поруч із іншими вінничанами у залі був у ролі глядача.

Його кохана дружина – вінницька красуня-співачка Іва Холодова, до речі, теж стала частинкою групи, що трудилася над кліпом. Саме вірші її авторства звучать на початку відео і проймають до самого серця.

– Нарешті цей день настав! Сьогодні прем'єра надзвичайного кіно мого коханого чоловіка Влада Разіховського для надзвичайного та єдиного у своєму роді Народного Артиста України! Я дуже пишаюся тобою, мій любий! Не буду лукавити, але й мені у моєму чарівному стані було дуже приємно писати вірші для такого артиста... для такої роботи...для такої історії....такої пісні! Це щось вічне. Це щось класичне. Це витягує сльози навіть із самої невіруючої у кохання людини! Це варто подивитись! Це треба знати! Я вітаю усіх людей, які працювали над цією стрічкою! – написала вінничанка на своїй сторінці у Facebook у день прем’єри кліпу.

Режисер Влад Разіховський, виконавиця головної ролі, екс-Nikita Нана та Олександр Пономарьов на прем’єрі кліпу «Полонений» у Києві

Ще одну вінницьку красуню, яка нині стала окрасою туру «Полонила ти», глядачі побачили прямо на концерті. 10-річну співачку Дарінку Красновецьку Олександр Пономарьов особисто представив публіці:

– У мене є Вокальна академія, яку я створив для дорослих та дітей – усіх людей, які хочуть навчитися співати. Студентів моєї Академії багато у кожному місті і всі вони влітку зайняли перші та другі місця на конкурсі «Чорноморські ігри». «Совпадєніє?» - під бурхливі оплески почав Олександр Пономарьов. – Я хочу, щоб ви підтримали одну з моїх студенток – вашу землячку Даріну Красновецьку! Я дуже хочу, щоб мої слова долинули до Боженька! Тому що коли такі діти ростуть, спокійно собі співаєш і думаєш, що все буде в порядку! Тому що співоча нація України не переведеться!

На концерті Даріна Красновецька виконала пісню «1944», з якою Джамала перемогла на «Євробаченні-2016». А ексклюзивно для RIA разом із мамою Оленою розказала, яким у звичайному житті, поза сценою є Олександр Пономарьов:

– Крім того, що є вражаючим професіоналом у всьому, Олександр Валерійович – надзвичайно щира, світла і чуйна людина. Знаєте, коли два тижні тому вся Вінницька область здригнулася від вибухів у Калинівці, він одразу зателефонував. І всю ту тривожну жахливу ніч був на зв’язку із нами. У соцмережі ділився з вінничанами найсвіжішою корисною інформацією, яку знав, і щиро переживав за кожного з нас.

Почесні гості концерту – герої АТО і діти з постраждалої від вибухів Павлівки.

30 діток із села Павлівка Калинівського району, яке найбільше постраждало від вибухів на військових складах, Олександр Пономарьов запросив у Вінницю на свій виступ.

Почесними гостями концерту також стали вінницькі волонтери та герої АТО з дружинами та дітьми. Дякуючи за мужність і незламну силу, саме їм Олександр Пономарьов присвятив фінальну пісню концерту «Заспіваймо пісню за Україну», яку вся зала слухала, стоячи!

– Хлопці, дівчата, які тут присутні! Воїни наші! Захисники і захисниці! Моя вам повага, шана і низький уклін! – подякував Олександр Пономарьов.

Саме на «Заспіваймо пісню за Україну» під час Євромайдану і наступних сумних подій на сході шанувальниками було створено чимало власних версій відео до пісні. Хоча, як розповів сам артист, народилася композиція, як передчуття-пророцтво - ще за три роки до усіх подій. Ще у 2010 році, на наступний же день після виборів Президента…

Вдячні за надзвичайний концерт, вінничани без виходу на біс Олександра Пономарьова та його чудову команду відпускати не стали.

– Навіть не знаю, що вам заспівати? – гортаючи ноти, зізнався Олександр Пономарьов. – О! Я подарую вам пісню, яку співав усього три рази у житті! Перший раз - коли ми з Віталіком її розбирали на студії, другий – на репетиції і третій – на концерті Миколи Петровича Мозгового. «Любов останньою ніколи не буває» - вперше у рамках туру для вас, Вінниця!

А коли глядачі і після цього розходитись не стали, на другий біс Олександр Пономарьов запропонував усім разом заспівати «Ніч яка місячна».

Поки вінничани оговтувались від пережитих емоцій, вже через годину на офіційному каналі Олександра Пономарьова на Youtube.com було опубліковано ексклюзивне відео закулісся вінницького концерту, яке пропонуємо вам переглянути прямо зараз.

Фоторепортаж з вінницького концерту Олександра Пономарьова – від організаторів – компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» та Ярослава Наскрипняка.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Бред для идиотов от типа музыканта
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up