Music days in Vinnytsia: що чекає вінничан на фестивалі сучасної музики (ПРОГРАМА)

Music days in Vinnytsia: що чекає вінничан на фестивалі сучасної музики (ПРОГРАМА)
  • Організатори обіцяють оригінальність: духовна музика на фестивалі поєднуватиметься із діджейським супроводом, а композитор постане перед глядачами ще й ілюзіоністом
  • Фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018 буде складатися із чотирьох концертів, які поєднуватимуть у собі музичну класику, авангард і сучасну візуалізацію
  • Вже відома програма фестивалю, вартість квитків та час проведення

Музичний фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018 відбудеться у Вінницькій обласній філармонії 17-18 березня. Це буде фестиваль сучасної музики, як розповіли на прес-конференції його організатори.

—  Раніше ми проводили фестиваль «Барви ХХ століття», який протягом 16 років знайомив вінничан із кращою авангардною музикою України та світу. Для того, щоб змінити зміст і форму проекту, ми прийняли колегіальне рішення і провели ребрендинг фестивалю. Тож сьогодні хочемо презентувати нову назву фестивалю CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018, - розповіла директор фестивалю , заслужена артистка України Ірина Френкель. 

Оновлена версія фестивалю також складається з 4 концертів. Кожен концерт буде присвячений тому чи іншому напряму у музиці: тут і духовна музика, і чистий авангард, і джазові елементи, і звичайно, класика.

Відео дня

Перший день фестивалю буде відкриватися духовною музикою. Це буде проект, який презентують для вінничан кияни, також композитори, які мешкають у західній Європі, але пропагують українське сучасне мистецтво.

— Проект Mariologia будується на оригінальних музичних композиціях, на тексти традиційних літургічних григоріанських піснепівів. Другою складовою проекту стане відомий хор "Alter Ratio". А осучаснять дійство відеотехнології та діджей. Другий проект першого дня фестивалю - це феєричний світломузичний перфоманс “Нитки Шоренкова”. Шоренков - дуже відомий композитор, який працює в  джазі, кіномузиці і створює багато творів для сучасних вистав, - розповіла Ірина Френкель про концерти першого фестивального дня.  

Другий день проекту буде цікавий гумористично-авангардним проектом “Хвилина реклами”. Це проект Сергія Пілютікова, музичного “обличчя” каналу “СТБ”.

— Коли він працював із рекламним блоком, у нього виникла ідея написати рекламні ролики до продукції відомих брендів, і зараз його ансамбль «Рикошет» з великим успіхом гастролює із такою програмою по великих містах України, - розповіла Ірина Френкель журналістам.

Закривати фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA будуть класикою — відомою містерією Ігоря Стравінського “Історія солдата”.

—  Львів’яни переклали "Історію солдата" на українську мову. Для виконавців цей твір є дуже  складним і вимагає гарної технічної підготовки. Прем’єра твору відбувалась у жовтні 2016 року у Львові. Вінниця - друге місто в Україні, яке побачить “Історію солдата”, перекладену українською.

Квиток на один концерт фестивалю коштуватиме 50-70 гривень, але якщо захочете відвідати всі, то є мультиквиток за 200 гривень — він буде перепусткою на всі концерти фестивалю. 

Інформаційний центр фестивалю знаходиться у бібліотеці Тімірязєва. Тут можна буде придбати квитки і отримати вичерпну інформацію про концерти фестивалю. Телефон центру: (0432)690-025

 Квитки доступні на сайті bilet.vn.ua. Також їх можна буде купити у касах «Афіша Вінниці» у торгових центрах "Магігранд" та "Петроцентр", театрі імені Садовського, Вінницькій обласній філармонії, а також Вінницькій обласній універсальній бібліотеці ім. Тімірязєва.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up