Все буде хардкор, або вечірка не для слабаків

Все буде хардкор, або вечірка не для слабаків
  • Уперше за тривалий час у Вінниці пройде вечірка у кращих хардкор-традиціях. На вас чекають чотири гурти з трьох європейських країн; важкий, але якісний звук; слем, сильна тряска головою у такт музиці і кілька годин невпинного відриву. Деталі нижче.

Останні кілька місяців були і справді плодючими на якісні музичні івенти. Свої студійники на вінницьких локаціях презентували «Один в каное» і «Vivienne Mort». На шмаття розривали публіку PHARAON, KADNAY і The Hardkiss. Ми вперше наживо просякли творчістю The Cancel Band і Mgzavrebi. А ще ж були і наші вінницькі хлопці – Jazzforacat, які тішили коллабою зі струнним оркестром.

Все це анонсувалося і у вас була змога відпочити, потанцювати або помедитувати. Сьогодні ж прийшов час справжнього хардкору, тому ми із задоволенням анонсуємо цей івент і його учасників:

THE LOWEST

Гурт з польської столиці, що грає металізований хардкор. Вінницю хлопці відвідають вже вдруге, де після трирічного мовчання, презентують свій новий альбом «Doomed»

DELUMINATOR

Ця метал-банда утворилася чотири роки тому, але їхні імена вже добре відомі у хардкор-тусовці Бельгії, Словаччини, Австрії, Чехії та їх рідної Німеччини. З собою везуть 2 EP і повноформатний альбом «Built To Kill».

Підтримка:

SUFFER

Якщо поєднувати Житомир, хардкор і панк, то неодмінно вийде цей гурт. А ще вони саме та команда, яка багато разів переживала зміну фронтменів. Їхній виступ у Вінниці стане презентацією чергового, сподіваємося останнього, вокаліста.

SICK SOLUTION

Про цей вінницький пост-хардкор гурт стало відомо тільки у 2016-му. Хоча, зібралися вони набагато раніше. За час свого існування відіграли кілька локальних концертів і вже встигли зарекомендувати себе місцевій аудиторії. На початку травня випустили сингл «Остался Один». У недалекому майбутньому планують розпочати виступи на українських фестивалях.

 

Коли: 22 травня, 19:00

Де: молодіжний центр «Квадрат»

Квитки: 100-120 грн

Деталі тут

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up