З Голландії у Вінницю! Номінант The Edison Award у суботу виступить на VINNYTSIA JAZZFEST

З Голландії у Вінницю! Номінант The Edison Award у суботу виступить на VINNYTSIA JAZZFEST

* Насолодитися віртуозною грою цьогорічного номінанта найстарішої і найпрестижнішої музичної премії Нідерландів  можна буде 22 вересня о 17.30 на вінницькому джазовому фестивалі!

* Компанію на вінницькій сцені відомому ізраїльському гітаристу Еран Хар Евену складе знаменита джазова співачка з Люксембургу Клер Парсонс.

- Для мене музика - це як бесіда, - любить повторювати Еран Хар Евен. - У своїх творах я порівнюю мелодію моїх пісень із темою розмови... Сольний розділ - це те, де відбувається обговорення.

У світі сучасного європейського джазу ім’я цього надзвичайного ізраїльського гітариста, композитора і педагога знане й шановане.

Маючи неординарну манеру й подачу, Еран Хар Евен завжди відчуває чуттєвість моменту.

Відео дня

Коли грає, постійно комбінує різні стилі й жанри, вражаючи меломанів композиціями, які у його виконанні завжди розумно і красиво збалансовані.

Переїхавши 12 років тому до Амстердама, Еран Хар Евен швидко став провідною фігурою голландської джазової сцени.

Еран є лідером багатьох яскравих музичних колективів, один з яких - «EvenSanne» цього року став номінантом The Edison Award — найстарішої і найпрестижнішої музичної премії Нідерландів.

Гітарист багато записується та грає з кращими джазовими музикантами в місцевих і міжнародних колах. Серед них такі відомі музиканти, як Бенні Голсон, Терелл Стафорд, Девід Фрідман, Хармен Фране, Йоріс Рулофс, Гілад Хексельман, Джаспер Блом, Пол Беларді, Брати Ле Боеф, Сюзанна Альт, Джамал Томас та багато інших.

Еран Хар Евен неодноразово виступав на Гамбурзькому джазовому фестивалі, North Sea Jazz Festival у Роттердамі, Amsterdam Jazz Festival, Manchester Jazz Festival (Великобританія), Swing In The Wind (Швейцарія), Jazz By The Pool (Італія), Goa Jazz festival (Індія), JazzAhead та InJazz (Німеччина) та багато інших.

У 2012 році Еран отримав ступінь магістра Консерваторії в Амстердамі (Cva). 

З 2009 року є постійним викладачем Консерваторії в Амстердамі, навчаючи нове покоління починаючих джазових та поп-музикантів. 

Крім того, Еран є запрошеним викладачем у музичних школах та на джазових семінарах по всьому світу, зокрема, у Справжній музичній школі (Мумбаї, Індія), Ventspils Groove (Латвія), Вищій школі мистецтв ім. Тельми Еллін і музичній школі ім. Рімона (Ізраїль), Латвійській музичній академії, Music Academy International (Франція) й ін.

Поряд з викладанням і виконанням Еран присвячує свій час дослідженням: він розробив методичну книгу про застосування поліфонії на гітарі - це одна з перших практичних книг, написаних з даної теми у джазі.

- Моя книга присвячена розширенню звучання гітари через мелодію й гармонію, використання різних методів і підходів, які пов'язані із застосуванням поліфонії на гітарі, - зазначає Еран. - Гітара по своїй природі є інструментом захоплення, тому менш очевидно поводитися з нею за допомогою декількох незалежних мелодій. Музикант повинен тренувати руку, щоб використовувати дві руки, застосовуючи динаміку, різну деревину, звук й іноді, здавалося б, неможливі аплікатури.

Останнім часом Еран Хар Евен багато виступає зі знаменитою джазовою співачкою з Люксембургу Клер Парсонс. У своєму спільному проекті CLAIRE PARSONS // DUO музиканти вражають романтичним world jazz’ом із надзвичайно творчим і свіжим підходом.

Почути гру Ерана Хар Евена та спів Клер Парсонс вінничани та гості міста зможуть вже цієї суботи!

22 вересня о 17.30 у концертній залі по вул.. Театральна, 15 дует презентує свою ексклюзивну концертну програму на ХХІІ міжнародному джазовому фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST-2018!

Партнер концерту - агенція music:LX.

Вартість квитків – 100 гривень.

Квитки доступні на jazz.vn.ua та bilet.vn.ua, у касах Вінниці у «Магігранді» (10.00-21.00), «Петроцентрі» (10.00–20.00), театрі імені Садовського (13.00-19.00) та в інформаційному центрі фестивалю, що діє у бібліотеці ім. Тімірязєва (10.00-18.00).

Більше про інші концерти VINNYTSIA JAZZFEST-2018 читайте тут.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018 – RIA.

 

Читайте також:

* Джазфест стартует ударной pre-party. Культовый барабанщик Павел Файт через месяц впервые сыграет в Виннице

* Для тех, кто любит погорячее! Винница впервые увидит мюзикл-легенду «В джазе только девушки»

* Музика Альп з ноткою України! Шалену суміш сучасного джазу везе у Вінницю австрійське тріо Kusimanten

* Поляки, які скорили світ, їдуть у Вінницю на джазфест!

* Сюрпризи від Литви на VINNYTSIA JAZZFEST: 5 тромбонів, зірка телебачення і джазовий погляд на фольклор

* Організатори VINNYTSIA JAZZFEST: «Гордимося, що хедлайнером фестивалю буде саме український джазбенд!»

* 10000 гривень можна виграти на Всеукраїнському конкурсі молодих джазових виконавців у Вінниці! Прийом заявок – до 11 вересня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up