Prof IT Day - твій шанс розпочати кар’єру в ІТ (Новини компаній)

Prof IT Day - твій шанс розпочати кар’єру в ІТ (Новини компаній)

Мрієш працювати в ІТ, але не маєш чіткого розуміння цієї сфери чи просто не знаєш, з чого почати? Шукаєш колег для співпраці або працівників у свою компанію? Чи пропонуєш навчання для майбутніх програмістів, веб-дизайнерів або тестувальників?

Ми, запрошуємо тебе на провідний захід Вінниці, спрямований на працевлаштування молоді в cфері ІТ, який відбудеться вже 4 листопада. Це — Prof IT Day!

Основне завдання заходу -— в його назві, адже з англійської слово PROFIT перекладається як користь, вигода та дохід. Тому, жоден учасник зустрічі не йде з неї з порожніми руками: будь то новий досвід, корисні знайомства чи навіть запрошення на роботу в одну з провідних ІТ-компаній. 

Отже, Prof IT Day — це інформаційний захід, призначений для тих, хто шукає роботу чи бажає визначитись із майбутніми сферами працевлаштування в ІТ-сфері.

Компанії тут мають нагоду знайти собі фахівців. Навчальні заклади, які готують спеціалістів — презентувати себе та запросити потенційних абітурієнтів. А молодь – більше дізнатися про професії в ІТ, отримати актуальну інформацію про цей ринок або спробувати працевлаштуватись.

Під час Prof IT Day викладачі Вінницької ІТ-Академії та інші представники передових компаній влаштовують презентації, проводять семінари, тренінги, майстер-класи та приймають резюме від кандидатів. Компанії які вже готують свої презентації - це RIA, Exadel, memСrab, GoGo Сab, EZ та інші.

Освітні заклади знайомлять з умовами вступу та навчання, перспективами напрямків, за якими вони готують фахівців, а також здійснюють попередній відбір анкет потенційних студентів.

Гості заходу матимуть можливість  побачити, як влаштована сфера ІТ “зсередини” та взяти участь у тренінгах та майстер-класах. Минулого року особливо популярними стали лекції про те, як почати свою кар'єру з мовами програмування C#, C++ та Ruby. Також спікери пояснювали різницю між веб-дизайном та UI, розповідали про криптовалюти та особливості вивчення англійської для ІТ-шників. Учасники заходу отримали шанс дізнатися умови навчання в сучасних навчальних закладах, поспілкуватись із роботодавцями та навіть отримати роботу.

Як потрапити на Prof IT Day?

Усе дуже просто і безкоштовно - потрібно зареєструватись на сайті http://profitday.info/ та обрати “Прийму участь” в заході “День кар’єри PROF IТ DAY”.  

Коротко кажучи, якщо ти креативний, амбіційний початківець, повний бажання навчатись та працювати, впевнений в собі та своїх можливостях професіонал, готовий поділитись досвідом, чи представник ІТ компанії, яка шукає талановитих працівників — тобі до нас на Prof IT Day. Ми обіцяємо, що цей день - субота, 4 листопада (Готель “Оптіма”, Київська, 50а) стане для тебе особливим.

Контакти: Вінницька ІТ-Академія 
Адреса: вул. Ващука, 20-а, м. Вінниця 
Веб-сайт: https://profitday.info/ 
моб: (067)431-19-21 
e-mail:[email protected]

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera Від читача 18:58 смс для Анечки 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up