Секрети успіху жінок у бізнесі (Новини компаній)

Секрети успіху жінок у бізнесі (Новини компаній)

Яка ж вона – сучасна жінка у чоловічому світі бізнесу? Чого вона прагне та що її мотивує? Які є сучасні програми та можливості для розвитку жіночого підприємництва?

Про це дискутуватимуть учасниці жіночого бізнес-форуму «VinLadyFest», що пройде 20-21 квітня у м.Вінниці. Захід організовується Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького Клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку рекострукції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Сьогодні саме жінки стають дедалі більшою суттєвою економічною силою, тому що зарекомендували себе як висококласні професіонали, зокрема, в управлінській сфері та бізнесі, формуючи власну справу, впевнено створюючи підприємства, бізнесові структури різного рівня. В той же час сфера приватного бізнесу в Україні була і залишається переважно чоловічою, оскільки існує багато чинників економічного, соціального, культурного і навіть психологічного характеру, які стримують активне входження жінок в бізнес.

Керівник Центру підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька зазначила:

«У непросте сьогодення для жінок в бізнесі відкриваються нові перспективи і можливості, саме тому одним з головних завдань форуму є навчити як ці можливості використовувати на повну силу. Серед тренінгів форуму: «Маркетинг для бізнесу та брендинг самої себе», «Жінка у переговорах: секрети сили», «Бізнес-презентація, перед якою не встоїть ніхто», «Життєві виклики жінки-лідера і як їх звернути на користь компанії?». Для справжніх бізнес-леді спеціальний гість Рост Дікой, тренер по стилю і шопінгу, проведе воркшоп «Бізнес-гардероб за 60 хвилин».

Надія Лисецька, керівник Центру підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей

Реєстрація на форум триває до 12 квітня на сайті www.vinladyfest.com. Участь в форумі є безкоштовною для відібраних 150 учасниць, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.

Детальна інформація про Центр підтримки бізнесу м.Вінниці та плани на 2018 рік на сайті www.kdl.vn.ua та за тел. 097 505 80 50.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up