Як почати заробляти під час навчання - 5 порад студентам (Новини компаній)

Як почати заробляти під час навчання - 5 порад студентам (Новини компаній)

Упереджена думка про те, що без вищої освіти неможливо отримати престижну роботу, поступово зникає зі свідомості людей. А на запитання: “Коли слід починати кар`єру?” більшість впевнено відповідає: “Якомога раніше”.

Що це? Вплив історій успіху Ілона Маска, Стіва Джобса чи Марка Цукерберга, спроба реалізувати себе як особистість в професії, чи результат фінансової кризи в країні? Не виключено, що всі ці фактори разом змусили молодь переглянути свої пріоритети і будувати кар`єру вже в свої “sweet 18”. І найчастіше вибір падає на найпопулярнішу професію нашого покоління - ІТ-ішник. Це не дивно, адже робота програмістом поєднує в собі цікаві, креативні завдання, ціуавий колектив, постійну самоосвіту і самовдосконалення, комфортні умови праці та високу зарплатню. Вінницька ІТ-Академія вже 7 років готує програмістів-професіоналів з “нуля”, які лише за рік навчання отримують усі необхідні знання та навички та починають працювати в ІТ-компаніях. В чому полягає секрет такого успіху? Читай 5 порад, які демонструють ключові концепції навчання в ІТ-Академії.

Порада 1. Поглиблено вивчай основи
Якщо ти вирішуєш стати спеціалістом, ти повинен досконало знати свою справу і вміти її виконувати. Обравши програмування, не слід вивчати лише певну мову, популярну на той момент. В ІТ-сфері тенденції змінюються неймовірно швидко, а заручник однієї технології ризикує разом із нею залишитись в минулому. В ІТ-Академії перший етап навчання спрямований на вивчення базових мов програмування та виховання необхідного типу мислення. Отримавши ці навички, студенти легко опановують інші мови, адже вони знають основні принципи програмування. 

Порада 2. Наполеглива праця сьогодні обов`язково принесе свої плоди завтра
Будь-яке уміння вимагає постійного вдосконалення, тому під час опанування нової професії, а особливо програмування, працювати потрібно плідно та регулярно. Дисципліна, вихована під час навчання в ІТ-Академії, стає корисною звичкою і високо цінується потім на роботі. Тому наші студенти одразу після випуску працюють в ІТ-компаніях і в багатьох випадках без додаткового стажування.

Порада 3. 80 на 20
На превеликий жаль, класична система освіти не спрямована на виховання практичних навичок. Звідси і проблема пошуку роботи після закінчення ВУЗу — не вистачає досвіду. Світові ІТ-гіганти Google, Apple, IBM давно не дивляться на диплом, їх цікавить, що людина вміє робити і чи готова вчитись далі. Все більше вінницьких ІТ-компаній переймають цей підхід. А Вінницька ІТ-Академія ще на початку свого існування, 7 років тому обрала такий напрям навчання. Курс включає в собі орієнтовно 20% теорії і 80% практики. Саме завдяки цьому усі наші випускники впевнені в своїх силах і не бояться писати код і вирішувати нові для них задачі. 

Порада 4. Навчись презентувати себе
Твоя мета - показати, що не тобі потрібна робота, а роботі потрібен ти! Створити такий імідж допомагають участі в конференціях, знайомства з людьми які працюють в ІТ-сфері та публікації якісного резюме. Вакансії для айтішників щодня з`являються на work.ua, djinni.co та robotamolodi. А правильно складене резюме підвищує шанси отримати роботу на 80%! Студенти ІТ-Академії складають резюме українською та англійською мовою, і допомагають їм в цьому професіонали з досвідом роботи в менеджменті в ІТ-компаніях. Крім цього, академія регулярно організовує ProfITime - відвідування ІТ-компаній і спілкування з їх працівниками. Ось і ще один секрет стовідсоткового працевлаштування випускників ІТА. 

Порада 5. Відвідуй  різноманітні “job fairs” (ярмарки вакансій та дні кар`єри)
Подібні заходи спрямовані на працевлаштування молоді. У Вінниці навесні та восени проходzть дні кар`єри для початківців - Prof IT day. Там ти можеш відвідати тренінги практикуючих програмістів, веб-дизайнерів, QA-ів, викладачів іноземних мов та HR-менеджерів. Також ти ознайомлюєшся з відкритими вакансіями компаній-партнерів, спілкуєшся з їх представниками та залишаєш своє резюме. Цієї весни на Prof IT day у Вінниці було представлено близько 20 компаній, серед них Ciklum, RIA, Sky IT Group Ukraine, Аstamobi, IT Sanes. Відвідування таких заходів підвищує шанс працевлаштування в декілька разів. Не прогав найближчий Prof IT day, деталі на https://profitday.info.

Висновок напрошується сам: якщо поставити собі конкретну ціль та обрати правильний шлях її реалізації — тоді вже до 20 років можна займатись справді достойною справою, стати фінансово незалежним та бути господарем свого життя. Головне — правильно розставити пріоритети та відкинути застарілі стереотипи. Не витрачай час і почни програмувати своє майбутнє власноруч прямо зараз - вступай до Вінницької ІТ-Академії. 

Вінницька ІТ-Академія
Адреса: вул. Ващука, 20-а, м. Вінниця
Веб-сайт: ita.in.ua
моб: (067)431-19-21
e-mail: [email protected]
skype:itainua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up