З 8 травня стартувало зарахування дітей до шкіл. Які документи при собі варто мати?

З 8 травня стартувало зарахування дітей до шкіл. Які документи при собі варто мати?

Триває прийом заяв на зарахування до школи. Батьки дітей, які цього року йдуть до першого класу, заявки мають подати до 31 травня.

— Для зарахування одному з батьків потрібно прийти в школу з документом, що посвідчує його особу, і написати заяву. До заяви потрібно додати копію свідоцтва про народження дитини (у школі необхідно пред’явити оригінал), а також оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о “Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду” (наказ МОЗ від 16 серпня 2010 року № 682), — зазначають на сайті міськради.

Якщо батьки хочуть, щоб дитина ходила в школу не за місцем проживання, варто мати при собі довідку про не зарахування дитини в школу біля дому.

Варто відзначити, що з 1 до 15 червня заяви не прийматимуться.

Відео дня

До 1 червня — школа зараховує всіх дітей, які підтвердили місце проживання на її території обслуговування, рідних чи усиновлених братів та сестер дітей, які вже є учнями школи, а також дітей працівників школи.

До 15 червня — на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території обслуговування школи. Зарахування відбувається через жеребкування. Жеребкування проводитимуть у період з 5 до 10 червня. Воно публічне і прозоре.

До 15 червня — зараховуються учні, які не проживають на території обслуговування, але хочуть навчатися за нетиповою освітньою програмою.

Списки зарахованих дітей мають бути оприлюднені не пізніше 3 червня.

Читайте також:

Оптимізація освіти в селах. Чим корисні опорні школи для учнів на Вінниччині?

У звичайну школу шансів піти мало: про проблеми дітей із синдромом Дауна

Хто і як навчатиме першокласників з 2018 року? Розповідає тренер Нової української школи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up