Чотири пожежні екіпажі гасили загоряння в ТЦ біля Урожаю

Чотири пожежні екіпажі гасили загоряння в ТЦ  біля Урожаю
  • Близько 20 хвилин зайняло гасіння загоряння в ТЦ Izumrud на вулиці Пирогова
  • На місце прибули 4 пожежні машини. Людей не евакуйовували

Журналіст 20minut.ua став свідком інциденту, який трапився приблизно о 21:45 в понеділок, 23 квітня.

За словами працівників торгового центру, замкнула електромережа у одному з приміщень. Пожежники ліквідували займання. Із будівлі нікого не евакуювали.

Поряд з будівлею відчувається нериємний запах гару.

Відео дня

В 22:07 перша пожежна машина поїхала з місця події. Біля 22:20 поїхали інші три екіпажу. Вогнище спалаху ліквідовано. Ніхто з відвідувачів не постраждав.

Ось кілька фото з місця подій: 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олексій

    Менталітет у власника совковий із 80-x — 90-х, скоріш за все, на цей період припала його молодість. Дали російську назву, "ИЗУМРУД", а щоб для колгоспного люду звучало круто, написали це латинськими літерами "IZUMRUD". Короче, "Наша Ряба" це, смарагдова.
  • Людмила Голованчук

    А как же проверки пожаробезопасности которые проводились по ТЦ, после пожара в Кемерово? Ничего не дали или хозяева снова откупились??? Вот так и определяется стоимость человеческой жизни....Печально, что ничего не учит, очень жаль.
  • жора

    Стесняюсь спросить а кто хозяин (владелец) Изумруда ?

    Олексій reply жора

    Няша Ряба

    Вадим Барченко reply жора

    По ходу власник якийсь бідняга з зп3200
  • З.А.Глядач

    Ізумруд? Агов,патріоти,активісти та всілякі "націоналісти"! Хіба в українській мові є слово "ізумруд"? Чи ви можете лише на словах "боротися" за чистоту мови.а як до дола-то всі пзапихали язика до дупи?

    Анонім reply З.А.Глядач

    да наср*ть есть такое слово в укр.языке или нет! если хозяину заведения захотелось назвать его IZUMRUD значит так оно и будет! и нех*р всяким "активистам" и "националистам"туда совать свой вонючий нос!!!!!

    З.А.Глядач reply Анонім

     Бо в українській мові такого слова немає,а знаходиться це "завєдєніє" саме на території України. А наші "борцуни" здатні лише скакати та міняти таблички на будинках.

    Анонім reply З.А.Глядач

    так для таких как ты деб*лов эти таблички и меняют!

    З.А.Глядач reply Анонім

    ....як ти,нездатні навіть таких прочитати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up