Третій день Vinnytsia Jazz Fest: дивіться відео з помідорно-ліричної частини концерту

Третій день Vinnytsia Jazz Fest: дивіться відео з помідорно-ліричної частини концерту
  • Ми не будемо багато писати про цей концерт. Натомість опублікуємо кілька відео виступів виконавців. Так кожен зможе подивитися, відчути та оцінити.

На другий день XXII Міжнарожного фестивалю «Vinnytsia Jazz Fest» був концерт із двох частин, які, у свою чергу, складалися з двох відділень.

З 17:30 до 20:00 проходила перша частина, в рамках якої виступали тріо Kusimanten з Австрії, але з українкою на вокалі: Тамара Лукашова (вокал), Марі-Терез Хертель (віола), Деє Лінде (віолончель).

Відео дня

Ось, наприклад, перед цією піснею Тамара розповіла, що у ній йдеться про помідори. Мовляв, в Австрії томати не надто смачні, тому їх доводиться усім, хто бажає найсмачніших помідорів, вирощувати їх на балконі. І Марі-Терез Хертель виростила такі смачні томати, що написала про них пісню:

Читайте також:

Потім на сцену вийшли двоє: Клер Парсонс з Люксембургу та Еран Хар Евен з Ізраїлю. Їхня музика була романтичною та спокійною.

Читайте також:

О 21:00 стартувала друга частина концерту. Виступатиме квінтет Міхала Мартинюка «Nothing To Prove».

  • Міхал Мартинюк (фортепіано);
  • Бартек Чойнаскі (контрабас);
  • Якуб Сковронскі (саксофон);
  • Якуб Мізерацкі (гитара);
  • Якуб Губз (перкусія).

Ось приклад творчості:

Наступний на черзі квартет Адама Балдиха:

  • Адам Балдих (скрипка);
  • Кшиштоф Дис (фортепіано);
  • Міхал Баранскі (контрабас, бас-гітара);
  • Давид Фортуна (ударні).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up