Хто переміг в конкурсі «Народний бренд». Результати голосування

Хто переміг в конкурсі «Народний бренд». Результати голосування

Голосування в народному конкурсі «Народний бренд», яке тривало два місяці, завершилося. За цей час на сайті brand.20.ua віддали свій голос майже вісім тисяч вінничан, які визначили найкращу компанію, торгову марку, магазин, товар 2016 року.

 

 

За народне визнання та довіру городян в цьому році довелося позмагатися 1971 компанії-учаснику конкурсу. Акція проводиться вже 15 рік поспіль і цьогоріч було представлено 48 номінацій: «Автосалон», «Агенство нерухомості», «Аптека», «Ресторан», «Спортклуб», «Таксі» тощо. Вінничанам випала можливість обрати кращих представників бізнесу в кожній категорії і отримати один з трьох планшетів від RIA.

Якщо бути точними, то усього проголосувало 7766 людей. Цікаво, що з них найбільшу кількість голосів — 2125 віддали за кондитерську «Солодка мрія» в номінації «Кондитерські вироби». А найчисельнішу кількість учасників представляє категорія «Кафе, бар, паб», в якій зареєструвалося 123 заклади.

Вітаємо переможців:

Нагороди - статуетки «Ніка» і почесні дипломи «Народний Бренд» будуть вручати найкращим 14 грудняв ресторані Aura.

Відео дня

 

Партнери, які підтримали конкурс "Народний Бренд 2016":
Міцний партнер - якісний цемент "Зодчий", офіційний партнер  "Білозгар", ексклюзивний перевізник "Бліц Таксі 555-444", чай "Greenfield", поліграфія "Ідеї Успіху", торгова марка "Cotnar", компанія "Clean House", торгова марка "Chateau Jardin", online журнал "Harved", пригощає ресторан лаунж караоке "AURA"

Читайте також:
Розпочалося голосування за «Народний бренд 2016». Обирати кращих — тобі
Чому варто взяти участь у конкурсi «Народний бренд-2016» і проголосувати?
«Народний бренд 2016». Покращувати сервіс не означає надавати більше знижок
Від ручки до кліку: як відбувалася еволюція конкурсу «Народний бренд»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пупкин Вася

    Переможет бабло ! ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up