Масове отруєння: сімейна вечеря закінчилась у лікарні. Чим отруїлися люди?

Масове отруєння: сімейна вечеря закінчилась у лікарні. Чим отруїлися люди?

На Вінниччині зафіксували спал гострої кишкової інфекції. Родину забрали після сімейної вечері у лікарню.

— 14 липня 2018 року в інфекційне відділення Немирівської центральної районної лікарні з діагнозом "Гострий гастроентероколіт середнього ступеню важкості" було госпіталізовано 5 дорослих осіб, жителів  села Чуків Немирівського району Вінницької області, — повідомляють в прес-центрі управління Держпродслужби у Вінницькій області.

Як з’ясувалось, усі захворілі є членами однієї родини.

Хворі розказали, що вони всі разом вечеряли. Під час вечері вживали  салат овочевий під майонезом, огірки мариновані, рибу річкову смажену, рибу тушковану (хек), шашлик із свинини, картоплю з шампіньйонами, лаваш з сиром і зеленню, кров′яну ковбасу і сальтисон (придбані з рук на ринку). 

Відео дня

Працівники відібрали зразки питної води з криниці приватного домоволодіння та харчовий продукт (сальтисон), який вживали усі захворілі. З продуктами проведуть лабораторні дослідження.

Нагадаємо, у Чечельницькому районі Вінницької області з ознаками кишкової інфекції забрали у лікарню 54 людини, серед яких 23 дитини віком до 17 років. Всі вони святкували випускний вечір.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up