На Вишеньці в автівках вінничан ріжуть шини та обливають зеленкою

На Вишеньці в автівках вінничан ріжуть шини та обливають зеленкою

Днями по вулиці Космонавтів в дворі порізали шини в автомобілі. Ще декілька машин облили зеленкою. Кого підозрюють власники, читайте далі.

В автівці вінничанина Миколи Саломатіна хтось порізав всі шини на колесах. Чоловік мешкає по вулиці Космонавтів. Власник машини навіть не здогадується, навіщо зіпсували автомобіль.

Іншому чоловікові днями облили машину зеленкою. Але він підозрює у хуліганстві сусідів. Мовляв, їм може не подобатись, що машини припарковані близько до дитячого майданчика.

І це вже не перший випадок хуліганства в їхньому дворі. Також облили зеленкою ще декілька машин. Крім того були випадки, коли спускали колеса в авто.

Відео дня

Детальніше у відео телеканалу «ТНВ»:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Порошок

    Понакупали повозок, ставить негде, паркуют где попало. Одному раз сказал, два сказал и предупредил, что б не ставил машину перед ступеньками, на третий накатал заяву в полицию с фотографиями. Впаяли штраф. Больше не ставит свое ведро. Я свой жигулятор и то на стоянке оставляю, потому что я против того что б во дворе вообще авто стояли
  • Rikz Bodnik

    копам не все насрать. На все и на всех. У меня бомбанули машину, вытянули аудиосистему. Вызвал ментов, написал заявление. Посоветовали не ставить машину во дворе. Может мне, фак, еще и на улицу не выходить? Мало того, через три  ТРИ! дня машину вскрыли опять и вытащили аккумулятор. Мне что теперь во дворе засады устраивать? А НАЛОГИ Я ТОГДА НАХРЕНА ПЛАЧУ?

    Oleksandr Stoliarov reply Rikz Bodnik

    А якого хєра ти ставиш машину в дворі? Аргументацію і посилання на НПА я описав нижче, знайомся

    Rikz Bodnik reply Oleksandr Stoliarov

    Машина во дворе, это аргумент, чтобы портить имущество?
  • Денис

    где он там вообще нашел детскую площадку?? он что пьяный? там нет никаких детских площадок в том дворе!)) только 2 лавочки грязные.

    Павлишин Сергій reply Денис

    100% ніяких дитячих площадок там нема, і авто те нормально припарковане завжди стоїть.

    Гена Крокодил reply Павлишин Сергій

    алкаш тока встал и шел за пивом а тут журналюги поймали и он давай на ходу придумывать детские прощадки, злая молодая мама с ножом и зеленкой )))
  • Nonstop

    Самовільне паркування де тільки технічно можливо це дійсно проблема. Але пошкодження чужого майна не вихід. У війні автохамів і "ображених" обидві сторони насправді по одну сторону барикад зі сторони жлобства.

    Денис reply Nonstop

    просто чувак мешал пенсионерам орехи собирать вот они и его убрали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up