На Янгеля масова бійка. Є відео з місця подій (ОНОВЛЕНО)

На Янгеля масова бійка. Є відео з місця подій (ОНОВЛЕНО)
Фото зі сторінки ФБ Романа Ковальського
  • У Вінниці по вулиці Янгеля стався конфлікт між водієм та активістами. На місце приїхали копи.
  • Водія спочатку повезли у наркодиспансер. За ним поїхали й активісти. Водій відмовився здати аналіз на вміст наркотиків.
  • Потім швидка допомога повезла водія у лікарню на Київську. Там збираються активісти зі всього міста.
  • Кажуть, що піймали під кайфом екс-водія начальника патрульної поліції Вінниці Редвана Усеінова.

Сьогодні, 17 липня 2018 року, у Вінниці сталася масова бійка. На вулиці Янгеля купа поліції, автівок та швидка.

21:45 Відео з місця подій виклав на ФБ вінничанин Дмитро Уманець.

Відео дня

Фото також виклав Роман Ковальский.

 

22 години

— На місці працює патрульний екіпаж. Зараз правоохоронці не можуть говорити, —  розказала журналістці «20хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, стався конфлікт, причина якого наразі невідома. На місце викликали додаткові патрулі поліції.

— Є потерпілий, який отримав тілесні ушкодження, — зазначає Олійник.

Наразі, поліція з'ясовує особи учасників конфлікту.

22:15 години

Свідки з місця подій кажуть, що серед потерпілих активіст "Дорожного контролю" Володимир Затайдух. 

З вулиці Янгелі учасники поїхали у вінницький наркодиспансер.

У нас є відео, як затриманого водія привезли у наркодиспансер.

 

22:45 години

Ми зателефонували до Володимира Затайдуха. Він зараз з іншими учасниками конфлікту знаходиться у лікарні. За його словами, він не потерпілий. 

— Затримали колишнього водія Редвана Усеїнова (начальник Управління патрульної поліції у Вінницькій області - від автора). Людина спровокувала інцидент. На чоловіка склали протокол за статтею 130 Адмінкодексу за відмову зробити освідування на алкоголь та наркотики , — зазначає Затайдух.

Наразі подробиці обіцяє розповісти через годину.

22:55 години

В соцмережах повідомляють, що швидка допомога повезла потерпілого у лікарню на Київську. За швидкою допомогою учасники поїхали слідом. Наразі, там збираються та підтягуються активісти. За неперевіреною інформацією, потерпілий син депутата.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (57)
  • Знание - сила

    Украина самая "демократическая" страна, достаточно надеть вышиванку и три раза крикнуть "Слава Україні" и можешь грабить, убивать и насиловать...
  • Знание - сила

    Пятая колона жидо-бандеровцев под руководством вашингтонского обкома, отпросила Украину на 30 лет назад. Снова 90-е, снова треники с лампасами...
  • Елена Кутовая

    Да, весело у вас тут... никого не защищаю и никого не хочу обидеть, но присутствовала с самого начала при заворушке (сидели в кафешке, возле которой и припарковал свой автомобиль, якобы пьяный водитель). Следом за ним подьехало несколько машин, как я понимаю,это были таксисты, повыскакивали и все на одного(человек шесть-семь), ругань, маты, драка. Жаль, видео не могу добавить. А потом начались "звонки другу" с обеих сторон, понаезжали качки со спортзалов и куча PL,LT, BG и т.д. Да им все равно было кого, куда, зачем... Крови хотелось... Одного не пойму, почему полиция сразу не забрала этого неадекватного водителя куда подальше.. и ВСЁ!!! Нет человека-нет проблемы.

    Юрий Бондарук reply Елена Кутовая

    так все таки он был неадекватный? Значит правильно на него наехали?
  • Vitalik Slablyuk

    Господа писаки кому там активисты не нравятся, прикройте свои ротики (ебальники) и не стоите ребят. Когда коснётся вас халепа такая как пьянь или наркоша или бычара борзый то вы сразу будите вопить помогите спасите. Активисты  за своё личное время и деньги помогают и себе и людям сделать город лучше ,а вы быки колхозные их обсыраете. Слава активистам АЕС Винница и ДКВинница вы супер я лично за Вас руками и ногами и семья моя вся и всемои друзья.

    З.А.Глядач reply Vitalik Slablyuk

    Віталік,ти спочатку вирости і стань Віталієм,а вже потім щось дзявкай,шмаркач малолєтній.

    Степан Степаныч Степанов reply Vitalik Slablyuk

    Активисты чего ? Любой может назвать себя активистом и зачем тогда государство? Активисты ничем не отличаются от бандитов. Ведь можно, активно, грабить тех кто награбил, правда? Ведь это типа справедливо! Но, кто вам дал это право, кто делегировал полномочия? Ответ: сами себя назначили. Сами, толпой решаете, кто нарушил, но первыми нарушаете вы - аХтивисты. Власть согласно Конституции принадлежит народу и народ делегирует эту власть государству. Хотите защищать порядок? Поступайте на службу государству. Но, увы, государственные структуры, особенно в последние годы, наводнились  активистами и разницы теперь нет особой, кто есть кто, в форме или без формы. Бедная Украина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up