На Зодчих під час руху спалахнув старенький «Запорожець»

На Зодчих під час руху спалахнув старенький «Запорожець»

У Вінниці горів автомобіль. Спалахнув старенький «Запорожець». На щастя, ніхто не постраждав.

Інцидент стався 11 серпня близько 21:00 на вулиці Зодчих.

— Інспектори побачили посеред дороги палаючий «ЗАЗ-968» і розгубленого власника машини поруч. З-під капоту автомобіля палахкотів вогонь. Патрульні миттєво зупинились та загасили полум’я, скориставшись вогнегасником, — пише у фейсбук Патрульна поліція Вінницької області.

Відео дня

Власник «Запорожця» розповів, що автівка загорівся зненацька під час руху. Він навіть припустив, що могло статися коротке замикання.

На щастя, ніхто не постраждав. Пошкоджене авто гуртом відкотили на узбіччя.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Daily

    повезло с двух сторон  это чудо техники затушить одним огнетушителем бывает сложно
  • Олександр Шевченко

    І спитати в діда де його вогнегасник?
  • Олександр Шевченко

    Потрібно було гуртом відкотити на металобрухт.

    Pavlishin Sergey reply Олександр Шевченко

    а за ваш рахунок купити діду новеньку іномарку :)

    Олександр Шевченко reply Pavlishin Sergey

    Ти що його внук?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up