Розпочалося голосування за «Народний бренд 2016». Обирати кращих — тобі

Розпочалося голосування за «Народний бренд 2016». Обирати кращих — тобі

З першого жовтня стартував найочікуваніший народний конкурс «Народний бренд». Впродовж двох місяців вінничани голосуватимуть на сайті brand.20.ua за найкращу компанію, торгову марку, магазин, товар.

 

До 30 листопада в вас є можливість взяти участь у масштабному конкурсі та визначити шляхом онлайн-голосування, хто гідний звання «Народний бренд» в 2016 році. Саме вам випадає можливість виказати свою думку і підтримати ту марку, тих власників, директорів провідних підприємств Вінниці, які завоювали вашу любов та довіру. Ваш голос — це оцінка якості їх продукції або послуг.

Конкурс проводиться вже 15 рік поспіль і цьогоріч  представлено 47 номінацій серед яких: «Автосалон», «Агенство нерухомості», «Аптека», «Ресторан», «Спортклуб», «Таксі» тощо. Ви обираєте, RIA нагороджує.Тому кожний вінничанин проголосувавши на сайті brand.top20.ua в розділі «Народний бренд» може отримати один з трьох планшетів від RIA.

Хто з номінантів конкурсу «Народний Бренд» отримає нагороди у вигляді крилатої богині перемоги «Ніки», почесні дипломи «Народний бренд», а найголовніше — загальне визнання і довіру вінничан дізнаємося 30 листопада. Тож слідкуйте за розвитком подій та голосуйте!

Як голосувати?

Щоб проголосувати, заходьте на сайт brand.top20.ua і знаходьте  серед номінацій бренд, за який ви хочете віддати свій голос. Далі натискаєте на кнопку «Проголосувати». І так по всіх позиціях. При заповненні анкети на сайті brand.top20.ua обов'язково вкажіть номер мобільного телефону, щоб отримати код доступу. З одного номера можна буде проголосувати тільки один раз. Кожен номер мобільного телефону автоматично стає учасником розіграшу трьох планшетів.
 

Партнери, які підтримали конкурс "Народний Бренд 2016":
Міцний партнер - якісний цемент "Зодчий", офіційний партнер  "Білозгар", ексклюзивний перевізник "Бліц Таксі 555-444", чай "Greenfield", поліграфія "Ідеї Успіху", торгова марка "Cotnar", компанія "Clean House", торгова марка "Chateau Jardin", online журнал "Harved", пригощає ресторан лаунж караоке "AURA"

Читайте також:
Чому варто взяти участь у конкурсi «Народний бренд-2016» і проголосувати?
«Народний бренд 2016». Покращувати сервіс не означає надавати більше знижок
Від ручки до кліку: як відбувалася еволюція конкурсу «Народний бренд»
Хто переміг в конкурсі «Народний бренд». Результати голосування
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Всі ці голоси на 20.юа купуються, продаються, накручуються. Не варте виїденого яйця вся ця ахінея.
  • Виктор

    Ти обираешь і якщо вони нам платять ми нагороджуем. !!! Статуетка за 8000 грн.  Кто больше?  Реально так оно и есть. Во первых предложили всем участникам прошлого года принять участие в платном подбросе голосов по 1000 грн за 100 голосов, потом когда началась волна возмущений, перекрутили это как спам, но телефон реально отвечает и за работу гарантию дают.   Во вторых начали продавать свои же логотипы вместо простой надписи за 8000,00 !!! грн. И так далее... есть за 15000 есть за 20000.  Так что голосуй не голосуй....все равно получишь...:-)

    Олег Горобець reply Виктор

    Виктор, от имени оргкомитета хочу сообщить следующее. Народный Бренд - открытый конкурс, любая компания может принять участие бесплатно. Конкурс проходит на сайте 20.ua - это каталог компаний с отзывами. Те компании, которые размещаются в каталоге на премиум-пакетах (платных) отображаются в Народном Бренде с логотипом. То есть, любая компания оплачивает набор услуг каталога 20.ua, а не участие в Народном Бренде. В этом легко убедится - 90% всех участников конкурса - не оплачивали ничего.



    А относительно "продаваемости" победы в конкурсе - за 12 лет ни один из участников конкурса (это сотни предпринимателей) не скажет, что купил победу в Народном Бренде. Да, есть спонсорство - набор рекламных услуг в рамках конкурса. Спонсор никаких гарантий победы не получает, и множество раз спонсор оказывался не на первом месте.



    Народный Бренд часто путают с другими конкурсами в Виннице. Но относительно честности голосования - это наша принципиальная позиция. Именно поэтому возникают мошенники, которые предлагают накрутки. Если бы мы, как организатор занимались продажей "побед", накрутчики не существовали бы в принцыпе.



    Любое предложение победы в Народном Бренде - мошеническое, не имеет под собой никаких гарантий. С таким же успехом можно отправить предоплату за товар неизветсному продавцу или назвать номер и пин-код своей карты. Кроме того, связь с мошенниками навсегда запятнает репутацию компании.



    Накрутки не пройдут в конкурсе, потому, что мы вручную проверяем каждый голос



    Олег Горобец, директор RIA Media

    Анонім reply Олег Горобець

    Брехня, кожне слово. Ваші рейтинги з паралельного світу.  -- Іванов Іван, читач RIA Media.

    Олег Горобець reply Анонім

    Іван, по кожному факту готовий надати відповідь чи коментар.

    Онуфрийчук Игорь reply Виктор

    подтверждаю , нам звонили и в лоб говорили что по чем! принципиально отказались!! это уже не реклама а антиреклама если люди знаю что их дурят!
  • Анонім

    Согласен. Там нормальные не участвуют

    Віка Будняк reply Анонім

    Ви певно мали гіркий досвід, але не можна всі конкурси рівняти під одну гребінку. Так само, як і учасників конкурсу
  • Гриша

    очередной лохотрон - кто больше заплатит денег, тот и победитель !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up