Ryanair заходить в Україну - дата вже відома. Чи "повезе" вінничанам?

Ryanair заходить в Україну - дата вже відома. Чи "повезе" вінничанам?

Восени поточного року авіаперевізник Ryanair точно зайде на український ринок і почне здійснювати перельоти з двох українських аеропортів - «Львів» та «Бориспіль».  Про аеропорт «Вінницю» поки мова не йде.

«До підписання контракту з Ryanair я нічого не коментую, дійсно у нас 22 лютого було переговори, дійсно вони були успішні, дійсно компанія почне свої польоти восени цього року», - така заява пролунала на прес-конференції від Володимира Омеляна, міністра інфраструктури.

Також Омелян додав, що, швидше за все, лоукостер почне здійснювати перельоти або в останніх числах жовтня, або на початку листопада. За словами Омеляна, він поки не може розповісти про напрямки перевізника, але, коли журналісти запитали, чи йде мова про ті маршрутах, які були анонсовані ще в 2017 році, глава міністерства заявив, що українські пасажири будуть сильно здивовані, коли дізнаються про всі заплановані напрямки.

 

Відео дня

 

Олександр Кава, колишній заступник міністра інфраструктури, раніше висловив упевненість, що європейський лоукостер літатиме з Києва та Львова в міста Іспанії, Італії, Німеччини та Польщі.

Нагадаємо, що Ryanair заявила про вихід з українського ринку. Як відреагували на це вінничани, читайте в статі: «Ryanair заявила про вихід з українського ринку.  Користувачі соцмереж шоковані».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Задунайский Торонтуй

    Цирк с конями продолжается, бгг)
  • Olvol

    Фсеред списку аеропортів, куди літають віззейр і ріанейр, досить багато і державних, і комунальних. так що шановний дем'ян, не треба пропихувати роздержавнення. Просто тут нікому літати в кількості 320 людей зразу за кордон.

    Між іншим, радянська мережа авіасполучень була найгустіша в світі. В любе стотисячне місто УРСР і більшість районів області можна було без проблем полетіти.
  • demiyan 007

    поки аеропорт у власності КП і директор йому мазурець, Лоу Костом небуде і навіть чути, не те що пахнути
  • Иванов Иван

    повезе виннычанам уже повезло а дальше судя по тому що творытся буде везты ще лучше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up