Спроба №4: Що буде з басейном «СКА»? Мерія відповіла на петицію

Спроба №4: Що буде з басейном «СКА»? Мерія відповіла на петицію
  • Обіцяли поляки, обіцяли й вінницька влада взятись за реконструкцію «СКА».
  • Обіцянки почали давати ще в 2015 році. Досі справа так і не зрушила з місця.
  • Вінничани бачать, що немає жодного руху в цьому питанні та знову зверталися до влади з проханням реконструювати басейн в "СКА" по вулиці Янгеля.
  • Що відповіла мерія на цей раз, читайте далі.

Розбиті вікна та понівечені душові басейну. Приміщення зовні нагадує катівню. Такий вигляд має "Спортивний комплекс України", який знаходиться в Вінниці за адресою вулиця Янгеля (колишня Фрунзе), 48. Журналістка  20minut.ua була в приміщенні спорткомплексу ще в кінці 2015 року:

Previous Next

Спроба №4

Наприкінці січня 2018 року в петиції, яку подав Євген Осадчук, закликали провести реконструкцію спорткомплексу "СКА".

Відео дня

 — Враховуючи комплексну забудову в районі вулиці Київської та її мешканців -молодих сімей виникла необхідність спортивного розвитку, а саме реконструкції спортивного комплексу "СКА" , який люди вимагають вже 3 роки,а там навіть кіт не валявся! Вкажіть дату коли буде проведено зазначені роботи та молодь зможе займатись своїм фізичним розвитком не мігруючи по усьому місті в пошуку подібних закладів, в той час коли неподалік є альтернатива, — йдеться у тексті даної петиції.

Петиція набрала необхідну кількість підписів. Сьогодні, 21 лютого 2018 року, вінницька мерія оприлюднила відповідь.

Нічого конкретного не повідомляють. Лише, що в 2017 році архітектурно-будівельної рада схвалила проект реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48. В травні минулого року  департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради надали містобудівні умови та обмеження на проектування реконструкції приміщень СКА.

««Відповідно до протоколу засідання архітектурно-будівельної ради від 22.03.2017р. проектну пропозицію реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48, розробленого ТОВ «Вінницький проектний інститут» в цілому було схвалено. Відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.05.2017 № 1188 департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради вирішено надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження на проектування реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48 в м. Вінниці», - йдеться в тесті відповіді.

Варто зазначити, що це вже четверта спроба людей достукатися до влади з цією проблемою.


Спроба №3

 27 вересня 2017 року на сайт вінницької мерії вінничанка Сара Ротман виклала петицію про реконструкцію СКА, який має 6 доріжок басейну та знаходиться в аварійному стані.

Ця петиція набрала необхідні 350 підписів.

20 жовтня 2017 року, була дана відповідь.

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.05.2017 № 1188 департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради, як повідомляють в відомстві,  вирішено надати вихідні дані – містобудівні умови та обмежень на проектування реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48.

«На даний час, проектною організацією ведуться роботи по розробленню проектно-кошторисної документації», - зазначають на сайті в опублікованій відповіді.

Спроба №2

Нагадаємо, що вінничанка Єва Коломієць написала петицію на сайті Вінницької міської ради ще 5 грудня 2016 року  «Ремонт спорткомплексу «СКА» (Фрунзе 48)».

Тоді петиція теж набрала необхідну кількість підписів. Мерія відповіла, що спорткомплекс не зовсім «померлий»: комунальне підприємство «Центральній міський стадіон» провело поточні ремонти даху, спортзалу, роздягальні, встановили додаткове освітлення, ремонт вестибюлю тощо.

«Мерія планує відновити цей спорткомплекс в 2017 році: «Наразі, зважаючи на нагальну необхідність приведення спортивної споруди до сучасних вимог, у 2017 році міською владою планується виготовити проектно-кошторисну документацію з подальшою реконструкцією приміщення спортивного комплексу по вул.Академіка Янгеля,48», — писали в відповіді ще на початку січня 2017 року.

Спроба №1

Варто зазначити, що Спорткомплекс на Янгеля, 48 ще кілька років тому перебував у власності Міністерства оборони. Його віддали у власність Вінниці в 2014 році. А в 2015 — уклали меморандум про співпрацю з польською компанією Eurosolid.

За два роки реконструкції СКА мали розширити, відновити басейн. А також зробити аквапарк. солярій, SPA та спортивні ресторани.

Втім, роботи не розпочали і досі. 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Kosta Fraskini

    Давайте еще пару фонтанов запилим! Нафига бассейн нужен? Главное фонтаны, побольше торговых комплексов!
  • 123

    Даешь четвертую очередь пр-та Космонавтов, забор-2 вокруг парка и еще чего нибуть "нужного" на лямов 100)))
  • Порошок

    Міській раді насрати на інфраструктуру.  На 350 тисяч міського населення в місті один Маяк і Авангард для дітей. І все в стані совдепії. Мости через Буг ніхто не будує, моста на Тяжик теж ніхто не будує, за те трамвай на вокзал і реконструкцію Коцюбинського грошей не жалко. Приорітети не ті, у колгоспного керівництва Вінниці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up